Jak přežít její nakupování

Bojíte se obchodu nebo nedej bože nákupního centra jako čert kříže?  Představte si, že tam máte zamířit rovnou se svou milou. Hodiny strávené nekonečným pobíháním po všech možných obchodech a buticích. O celkové újmě vaší peněženky raději mluvit nebudeme. Všude spousta lidí, kteří do vás vrážejí nákupními vozíky ze všech stran. Už teď si jistě otíráte studený pot z čela. Jak to udělat, aby její nakupovací mánie nebyla pro vás noční můrou, ale celkem příjemným zpestřením?

Fotografie propagující nakupování

Vezměte si ze svých žen příklad – nadšení

Jak nakupujete vy? Jistě už celí zhnusení parkujete auto před nákupním centrem. Pak co nejrychleji vbíháte do obchodu, ať je ta otrava co nejrychleji za vámi. Rozrazíte dveře obchodu a berete co vám jako první stojí v cestě. Pak honem k pokladně. „Chcete to zabalit?“ „Nééé!“ Vždyť by to váš pobyt v obchodě prodloužilo o pár minut, to se nedá přežít. Jen zaplatit a dát se zase na útek. Doma je pak třeba se pochválit, jak jste to skvěle bez větší újmy zvládnul. Ale pozor, i tady je nutno podotknout, že jsou mezi vámi muži, kteří se v nákupech vyžívají stejně jako ženy. Ženské jsou z nákupu nadšené už den předem. Při vstupu do obchodního centra září štěstím. Tak zkuste tu její radost, aspoň jednou zas čas sdílet spolu s ní.

Můžu za tebou do kabinky?

Vidíte, hned je tady něco co vás potěší. Nakupuje ženuška zrovna hadříky? No tak se jí nenápadně vetřete do kabinky a čas v obchodě vám najednou bude strašně rychle utíkat. Pozorujte ji když svléká a obléká, můžete jí při tom chválit postavičku. Pomozte jí se zapínám a odepínáním. Řekněte jí, jak ji to v té sukýnce a přiléhavé košilce sluší. Vaše sexy komentáře ji možná budou natolik rajcovat, že se dočkáte kvalitní ač stísněné kabinkové soulože. Už se alespoň trochu těšíte na nákup?

 

Nechceš si koupit nějaké prádlo?

Svlékání a oblékání riflí, sukní, košil a svetříků už vás nebere? Navrhněte jí, zda si nechce koupit nové prádlo, samozřejmě s vaší pomocí. Sám jí do kabinky noste sexy kousky, které se vám líbí a vyzvěte jí, ať se vám v tom předvede. Je celkem pravděpodobné, že z takového nákupu bude dříve unavená ona, než vy. Vám se naopak nebude chtít odejít. Nebo ano? Honem rychle domů, ať si ulovený sexy kousek můžete užít pouze ve dvou?

Jestliže vás neláká ani jedna z těchto možností, vezměte na vědomí, že nakupování patří k životu stejně jako sex. Ženám se do sexu taky někdy nechce, ale až je po něm, tváří se blaženě. Snad to tak bude fungovat i u vás pánové.

A pokud jste již vyzkoušeli všechno, pošlete ji na nákupy s kamarádkou, ulehněte na gauč, pusťte si TV, otevřete pivko a po návratu vaší drahé polovičky se ji alespoň zeptejte, jak se měla. I malý zájem se cení!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nové drsné filmy v našich kinech
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies