Jak převychovat partnerku

Nenechte se svým protějškem ovlivnit natolik, že budete stejný jako je právě ona. Přineste do vztahu i něco svého. Rady, jak převychovat partnerku, naleznete v dnešním článku.

pár

Převýchova partnerky – mladá a naivní

Pokud zrovna máte mladou přítelkyni a vy jste o několik let starší, většinou se dá očekávat, že k vám bude vzhlížet s určitým respektem. Mladé, mnohdy naivní slečny si teprve utvářejí určitý náhled na svět a právě vy jste ten, kdo se může na této věci aktivně podílet.

 

Nezapomeňte, že její žebříček hodnot ještě nemá pevné základy a je jen na vás, jakým novým zálibám ji naučíte. Určitě předtím ani netušila, že ráda chodí na fotbal, líbí se jí s váma sedět v hospodě, nebo že je velká fanynka závodních aut.

Muži, nenechte se ušlápnout

Jste–li spíše ten, co se raději podvolí, dejte si pozor, aby nepřevychovala partnerka vás. Ze začátku vám to nemusí vadit, časem však přebíráte její názory a ani si nevšimnete, že se chováte přesně jak se vaší přítelkyni zachce. Jednoduše musíte být trochu silnější osobnost a zvednout se. Nebuďte ten "podpantoflák"...

Ženy a harmonický vztah

Jsou ženy, které se můžete snažit převychovat jak chcete, ale jejich převýchova je stejně marná. Mají svůj názor a dokáží si ho prosadit, přinejmenším s vámi vyjednají kompromis. Pokud vás však má ráda, je pravděpodobné, že z vašeho života něco pochytí sama.

 

Z vlasní iniciativy se začne zajímat o vaše zájmy a bude ji to možná i bavit. Za to však od vás bude čekat to stejné a vy byste ji v tomto směru neměli zklamat. Závěrem je nutno říci, že každý člověk má svoji osobnost a neměl by ji ztratit.

 

Nenechte se svým protějškem ovlivnit natolik, že budete stejný jako on. Přineste do vztahu i něco svého.

Další zajímavé články z rubriky Jak na to

Jak působit dobrým dojmem

Jak se neztrapnit na první schůzce

Jak se stát romantikem?

Jak poznat ženu na delší vztah

30 způsobů, jak se zalíbit ženě

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nejbizarnější náboženství světa
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies