Jak poznáte, že má jiného chlapa?

Samozřejmě i ženské podvádějí a možná mnohem více a častěji, než chlapi, jen asi umí lépe lhát a všechno krásně zamaskovat. Pokud jí nějaký ten čas znáte, snadno její nový románek odhalíte. Takže pokud se vám zdá nějaká jiná, posviťte si na ni!!!

Fotografie zachycující pár v baru na skleničce

Tomu, že si našla jiného hřebce a náramně se jí to líbí, asi nezabráníte, ale můžete ji zavčasu odhalit a nenechat ze sebe dělat naivního blbce, aniž byste hledal krabičku kondomů v její kabelce.

examiner.comPrvní signál – telefon

Telefon snadno odhalí i nevěru vás chlapů, ženské to s tím telefon dělají trochu jinak. Nový drahoušek volá pod neznámým číslem a všechny hovory s ním budou smazány. Ani usvědčující SMS nenajdete, maximálně tři dny starou zprávu, kterou psala kamarádce. To je ale divné, když před chvilkou datlovala jak pominutá, že. A když  telefonuje, routí se u toho jak žížala a významně pokuckává, jakoby chtěla něco zamaskovat. Asi bude na drátě právě ON. Když se jí pak zeptáte, s kým to mluvila, buď vám naservíruje rychlou (předem připravenou) odpověď, anebo s ní nevyjde kloudná věta, asi se v tom holka trochu zamotala.

Nejde jen o hovory, ale telefon celkově. Ženské jsou chytré, a pokud nechce, aby bylo její milostné vzplanutí odhaleno, učiní určitá preventivní opatření. Hlasitost telefonu bude snížená na úplné minimum, aby příchozí hovor či zprávu zaregistrovala pouze ona. Ale musel byste být asi v bezvědomí, abyste si nevšiml, jak se telefonem pořád mazlí.

Nemáte čas? Nevadí

Dříve byla na prášky z toho, když jste přišel z práce později, než ve tři hodiny. Nedej bože, abyste si hned po práci domluvil nějaký sport nebo pokec s kamarádem v hospodě. Teď je všechno jinak, váš pozdní příchod je vítán a skáče metr vysoko, když vás posílají a služební cestu. Možná vám sama domluví pokec s klukama v hospodě, i když ještě nedávno to byli blbí ožralové. Úplné tabu je, abyste ji na nějakou společenskou akci doprovázel vy. I nakoupit teď zvládá sama.

Všechno podle plánu

Milovala romantická překvapení a byla úplně u vytržení, když jste na ni po práci čekal s krásnou kytkou, nebo jste jí zavolal, že na sedmou je objednaný stůl v její oblíbené restauraci. Zkuste to udělat teď, když má nového kolouška a pěkně si to slíznete. Kdepak, pěkně ji naštvete a vše se bude pěkně plánovat do posledního detailu, vždyť ona nikdy překvapení ráda neměla!

Je milá a pozorná

Skáče kolem vás s milých úsměvem a snesla by vám nejraději modré z nebe Tak to bude její nový vztah nejspíše teprve v začátku a chudák holka ještě vlastně neví, co chce. Každý den vám dává najevo, jak neskonale vás miluje a zahrnuje vás malými dárky. Že by ji trápily výčitky svědomí?

Krásnější než dřívechip.de

Vás už má v hrsti, tak proč by o sebe měla nějak extra pečovat a starat se o to, aby se vám líbila. S novým chlapem přijde nový účes, krásné líčení a obměna šatníku. Její kousky budou sexy, moderní a hlavně o číslo menší, protože své tělo morduje skoro každý den na hodině zumby nebo aerobicu. Do práce chodí tak sexy oblečená, jako když s vámi z počátku chodila na rande. Zamyslete se, v tom bude jiný chlap!

Sexuální dračice

„Ne, do zadečku to prostě nechci!“ Kolikrát jste tuhle větu od ní slyšel A teď vám to sama nabídla. K tomu chce ještě experimentovat a zkoušet kdejaké novinky. Možná se chce zdokonalit v tom, co ji včera drahoušek naučil, nebo mu s vaší pomocí chystá dokonalé sexuální překvapení.

Tak co? Nepozorujte něco podobného u vás doma?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Vyberte si hudbu, která stojí za řeč
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies