Jak odhalit předstírání orgasmu?

Téměř každá žena už někdy předstírala orgasmus. Ptáte se, co je k tomu vede a především, jak falešný orgasmus rozpoznat? Odhalte známky předstírání dříve, než zpočátku nevinné lhaní začne negativně ovlivňovat váš vztah.

dvojice, postel.jpg

Proč ženy předstírají orgasmus

Ženy mohou mít spoustu důvodů, proč předstírat orgasmus. Za prvé je to strach z partnerovy reakce - muži se obvykle cítí být zodpovědní za sexuální uspokojení partnerky a sex bez orgasmu ženy berou jako své osobní selhání. Žena tedy zahraje divadélko a jsou spokojeni oba – zdánlivě. Partner se může snažit přespříliš dlouho a žena se mu takto snaží jeho „trápení“ zkrátit. Některé ženy přiznávají, že předstírají orgasmus také tehdy, má-li muž chuť na milování a ony tolik ne. Předstíráním orgasmu se snaží délku milostného aktu zkrátit.

Další příčinou předstírání orgasmu může být strach zcela se odevzdat – objevuje se zejména u žen, které si nevěří.

Důvodem bývá i neschopnost dosáhnout orgasmu (jiným způsobem než je masturbace nebo vůbec) – tato neschopnost ale často souvisí právě předchozím bodem.

Mladé dívky předstírají často orgasmus proto, že se stydí partnerovi povědět, co se jim líbí nebo se samy bojí tato tajemství odkrývat. Za předstíráním orgasmu někdy stojí také touha ukázat se jako dobrá milenka.

Proč je předstírání orgasmu nebezpečné pro váš vztah

Ačkoliv si žena namlouvá, že předstíráním ulehčí situaci sobě i partnerovi, opak je pravdou. Jakmile začne předstírat orgasmus, partner přestane hledat a objevovat, protože si myslí, že již ví, jak na ni. Žena si přestane sex tolik vychutnávat a ač si to přiznat chce nebo nechce, díky předstírání ze sebe nemá dobrý pocit. Nastává rozmrzelost vedoucí k hádkám a citovému ochlazení. Předstírání orgasmu posupně spouští řetězovou reakcí potíží, které mohou skončit i rozchodem.

Ženský orgasmus a známky předstírání

  1. Pokud žena při vyvrcholení řve jako pavián, ve skutečnosti orgasmus jen předstírá. Okamžik vrcholu probíhá na rozdíl od muže ne jako výbuch, ale spíše jako stažení do sebe. Hlasový projev před vyvrcholením je v pořádku, při samotném vyvrcholení ale žena není schopna z plna hrdla zařvat.
  2. Při orgasmu pokožka těla zrudne, na krku a dekoltu se mohou objevit rudé skvrny.
  3. Celé tělo se jakoby stáhne a ve vagíně, ale také stehnech probíhají stahy, které mohou být viditelné pouhým okem.
  4. Srdeční tep se výrazně zrychlí – pokud se k partnerce záhy po orgasmu přitisknete, ucítíte, jak jí divoce bije srdce. Stahování a tepání se objevuje také v pochvě – zažívá-li žena orgasmus ve chvíli, kdy „jste v ní“, můžete tyto stahy cítit. Pozor – u některých žen mohou být tyto stahy velmi slabé.
  5. Pokud žena dosáhne orgasmu drážděním klitorisu, klitoris bývá po vyvrcholení velmi citlivý, někdy nesnese ani dotek.

Každá žena prožívá orgasmus trochu jinak – některá jej pociťuje jako pouhé uvolnění napětí, jiná zažívá doslova extázi. Nejčastějším sledem předcházející orgasmu je zrychlující se dýchání, napětí těla, několik vzdechů a teprve poté stáhnutí svalstva a uvolnění.

Když jste poznal, že to na vás partnerka hraje

Nepropadejte panice. Uvědomte si, že pro ženy není důležité mít orgasmus po každém milování. Nesnažte se proto dovést ji k vrcholu za každou cenu – právě to ženám nejvíce nahrává k myšlence orgasmus předstírat.

Zkuste s partnerkou více komunikovat, více se ptát na to, co se jí líbí. Zkuste zvolnit a líbat ji jinde, než ji obvykle líbáte, hladit ji jinak a zkoušet nové věci. Častěji se s ní mazlete, nemusí vždy dojít k milování. Pokud se rozhodnete říci na rovinu zjištění o jejím předstírání, udělejte to opatrně, ne formou obviňování, které by jen vedlo k dalším hádkám.

S námi budete vědět jak na to:

Vzájemná masturbace - jistota skvělého orgasmu

Orgasmus a erekce - co o nich ještě nevíte

Lubrikační gely - na co vše se dají použít

Už jste zkusili bondage?

Kuriózní místa pro sex

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Kouzlo a bída cirkusů
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies