Jak nesbalit zlatokopku?

Jste právě čerstvě zamilovaní do nádherné, milé, snad dokonce bezchybné královny krásy a snesli byste jí zlaté z nebe? Pozor! Máme pro vás pár tipů, jak poznat, jestli jí jde opravdu o vás, nebo spíše o Masaryka na vašich pětitisícových bankovkách.

Fotografie diamantového náhrdelníku

Kroky k poznání zlatokopky

1.Poznejte rozdíl

Není nic špatného na tom, že se vaše dlouhodobá přítelkyně zajímá o vaši finanční stabilitu. Rozdíl mezi zlatokopkou a někým, kdo si cení případné pomoci v nouzi je ten, že v případě, že o majetek příjdete, příjdete i o zlatokopku.

2.Údajné problémy s placením účtů

Zlatokopky mívají obvykle problémy s placením svých závazků, někdy vás dokonce poprosí o malou (velkou) půjčku než zase bude líp. Moc dobře vědí, že nechcete, aby jim chodily exekuční příkazy nebo aby jim zabavili auto, takže jste ta nejlepší osoba, která je z toho vyseká.

Jaký je rozdíl mezi zlatokopkou a člověkem, který se dostal do finančích potíží? Je to snadné. Koupí si vaše partnerka nové kozačky za 6000 když jí hrozí odpojení telefonu? Chodí do luxusní restaurace, i když její karty pláčou zoufalstvím proto, že přece nepůjde do toho „pajzlu“ ? Ženy mají zvláštní schopnost vytáhnout z vás peníze na věci, které potřebují (auto, jídlo, byt), potom si totiž mohou dovolit ty, které chtějí.

3.Vyzvídejte

Zeptejte se jich, jaký byl nejkrásnější dárek, který kdy dostaly? Zlatokopka určitě zmíní nějaký drahý, materiální dárek než aby mluvila o těch levnějších, ale od srdce.

Jaká je ta největší věc, které ses musela vzdát, abys dosáhla něčeho, po čem opravdu toužíš? Odpověď, kterou hledáte je odkládané uspokojení- schopnost vzdát se něčeho teď, a užít si to až na to opravdu bude mít. Zlatokopky tuto schopnost nikdy nepotřebovaly- vždycky se najde někdo, kdo je sponzoruje, tak k čemu pracovat nebo spořit?

4.Dávejte pozor, na co se ptají ony.

Žádná z těchto otázek, pokud je samotná, vás nemusí trápit. Pokud ale příjdou všechny najednou již na prvním rande, je zle!

Kolik vyděláváš za rok? Proč by se měla ptát? Zlatokopka je chodící kalkulačka, každá otázka ohledně peněz má napomoct k vyčíslení procenta, které si z vašeho platu „zaslouží“ ona.

Máš vlastní dům? Jakým jezdíš autem? Zjišťují vaši celkovou hodnotu- stojíte jim za to?

Kolik máš dětí? Následuje propočet finančních prostředků a času, který věnujete dětem. Zlatokopka je totiž časově i finančně náročný mazlíček- stále si vyžaduje vaši pozornost.

Pár tipů na závěr

1. Příště, až vyrazíte s přítelkyní do města, svěřte jí vaši kreditní kartu, aby si koupila ty šaty z výlohy a sledujte, co se stane. Zlatokopka nikdy nekoupí JEN ty šaty.

2. Až budete příště plánovat hezký večer, nabídněte přítelkyni ze 4 možností- 3 ne příliš drahé a jednu luxusní. Kterou si asi vybere?

3. Poslouchejte pozorně, jak o ní mluví její přátelé a rodina. Okolí totiž pozná více než si myslíte.

4. Pozor na dámy, kteří často mění práci, popř. Jsou delší dobu nezaměstnané. Vysvětlují svou situaci tím, že si nerozumí se šéfem, nesedí jim pracovní doba nebo kolektiv, vedení jim nevyplácelo mzdy? Ruce pryč!!

Podobné články

Rytmusovy zlatokopky - tlachy nebo realita?

Jak se seznámit?

Jak sbalit každou

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Mezinárodní konference o seznamování
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies