Jak nejlépe „ujíždět“ na počítačových hrách

Jestliže jste příznivcem zábavy a právě přemýšlíte o výběru počítačové hry, která by vás pořádně „chytla“, pokusíme se vám vaši situaci ulehčit. Jak na to, se dozvíte v následujícím článku.
Fotografie zobrazující žluté herní kostky

Jak nejlépe „ujíždět“ na počítačových hrách

Počítačové hry jsou totiž skvělou možností, jak strávit volný čas tak, abyste se pořádně pobavili a odreagovali. Už jako malí jsme si hráli se stavebnicemi nebo autíčky, u kterých jsme byli schopni strávit celé hodiny. Tak proč si něco podobného neužít i teď, když jsme dospělí a vrátit se alespoň na pár okamžiků do bezstarostného dětství? Počítačové hry nám navíc ve virtuálním světě nabízejí mnohem větší množnosti, než je tahání trakaře po koberci v dětském pokoji.

Druhy počítačových her

Skvělou variantou PC her jsou adventury. Můžete při nich rozluštit spoustu logických úkolů, které bývají často velmi lákavě krkolomné a záludné. Máte-li rádi propracovanou grafiku, pobavení a odpočinek, pak jsou adventura právě pro vás. Dalším podařeným kouskem jsou RPG, které dosahují vysoké oblíbenosti nejen díky skvělé grafice, na které si tvůrci tohoto typu her nechávají velmi záležet. Dalším kladem RPG je mnoho možností, které nabízí, časté jsou i zábavné úkoly a propracovaný virtuální svět, ve kterém se pohybujete a cestujete.

Neméně oblíbené jsou sportovní manažery, které jsou pro chlapy jako stvořené. Proč se nestat manažerem fotbalu, hokeje nebo jiných sportů, nevytvořit si vlastní tým sportovců, se kterými můžete obchodovat, pěkně protáčet finance a vydělávat, podepisovat smlouvy a řídit vše, na co si jen vzpomenete? Muži často milují simulátory. V těchto typech her se můžete stát například pilotem letadla, kapitánem lodi nebo třeba ovládat ponorku.

Vyberete si však i takové hry, kde simulujete například lidský život nebo dokonce více najednou. Podobné hry vás budou bavit, ale připravte se na to, že nenabízejí tak širokou škálu možností, jako například strategie, které jsou mnohdy velmi podobné RPG. Mimořádně věrohodné zážitky přináší také závodní hry, které nabízejí všechny možné druhy sportů, které vás jen napadnou. Tento typ her nabízí taktéž skvěle provedenou grafickou stránku a velmi reálný zážitek.

Počítačové hry a jejich cena

Ve specializovaných prodejnách naleznete širokou škálu veškerých druhů PC her. Jejich ceny se většinou pohybují v rozmezí od dvou set korun, ty nejdražší pak pořídíte za cenu, která přesahuje jeden tisíc korun. Nenechte se však cenami gamesek zmást. Než se vydáte na jejich nákup, přečtěte si raději internetové recenze kde si vytvoříte dostatečný obrázek o kvalitě, hratelnosti, zábavnosti a mnoha dalších informacích.

Není nutností si kupovat hru, která je drahá, a tudíž se zdá, že patří mezi nejkvalitnější. Velkou roli na výši ceny totiž hraje to, jestli je hra na trhu novinkou. Starší verze opravdu skvělých PC her najdete za mnohem přijatelnější ceny, pokud ovšem netoužíte po naprostých novinkách.

České titulky ke hrám ?

Pokud se vám stane, že při instalaci PC hry narazíte na cizojazyčné titulky, nemusíte hned běžet zpátky do prodejny s reklamací. Na internetu najdete hned několik stránek, kde si můžete češtiny ke hrám bez problémů stáhnout. Tak, a teď stačí jen chvíle volna, notná dávka soustředěnosti a můžete se s chutí ponořit do virtuálního světa plného zábavy a vzrušení.

Valentýnská romantika plná barev

Alkohol tester – jak zbytečně neplatit pokuty?

Jak vás ženy testují?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Záhadná úmrtí celebrit – 1. díl
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies