Jak ji vydráždit po telefonu

Jste sám doma, vaše milovaná daleko a vás přepadly chutě na sex… Naštěstí pro všechny nadržené chlapy žijeme v 21. století, takže není problém zvednout telefon nebo ještě líp pustit PC a nainstalovat kameru. Abyste si tyhle chvilky užili oba, je třeba znát pár fíglů, o které se rádi podělíme.

Černobílá fotografie ženy se sluchátkem v ruce

Volné ruce (a byt)

Doporučujeme dopředu připravit nabitý mobil, eventuálně nabíječku a taky sada hands free není k zahození (nemusíme vysvětlovat proč). Vypněte si na telefonu čekání na další hovor – za ten trapas by to nestálo. V závěru se bude hodit i nějaký ten ručník nebo papírové kapesníky. A poslední rada – naprosté soukromí, ideálně volný kvartýr, aby vás v nejlepším nezaskočilo volání vaší matky k večeři.

Načasování – základ úspěchu

Zásadně nevolat, když víte, že zrovna přišla z práce, druhý den ji čeká náročná zkouška nebo zrovna v této době koupe (krmí, uspává) dítě. Ideální je čas před spaním, ale zase nečekejte moc dlouho, aby vám neusnula.

Příprava

Než přejdete přímo k telefonování, můžete ji už z práce poslat zahřívací sms. Nic vulgárního, (Chci ti ho tam vrazit až po koule) stačí náznak touhy, lichotka (Pořád myslím na včerejší noc… Bylas fantastická). Když při telefonování slyšíte, že nemá náladu a začne vám svěřovat detaily z porady, netlačte na pilu. Jestli ona mluví o práci a vy o erekci, na moc sexy večer to nevypadá.

Jdeme na věc

Když na vaši hru přistoupí, začněte tím, jak ji milujete, jak se vám stýská, jak je nádherná… vždyť víte. Nechte ji popsat, co má na sobě. Požádejte ji, ať si pomalu sundává prádlo a začne se hladit (dejte instrukce, kde). Určitě neodmítne vaši prosbu o sexy pomocníky – vibrátory, peříčka, krajková tanga…

Sprosťačinky

Holky snesou při sexu i nějaké to ostřejší slovíčko, nic nezkazíte zdrobnělinama a metaforama. Nechte ji popsat její sexuální fantazie, přidejte i ty vaše. Vynechejte jen sex s dětmi, zvířaty, vyměšování a trojku s její sestrou nebo matkou. Šeptejte jí přes mobil do ouška, co byste s ní dělal, kdyby byla vedle vás. Nešetřete detaily.

I když to při běžném sexu neděláte, tady popisujte všechno, co vy a váš penis provádíte, jak vám roste před očima a jak se na ni společně těšíte.

Mluv, zajímáš mě

Při nemravném telefonování přebírá roli vizuální stimulace váš hlas a různé zvuky. Nasaďte proto smyslný tón a nešetřete vzdechy a sténáním. Na druhou stranu moc nepřehrávejte – hlasité funění, které normálně neprovádíte, ji buď rozesmějete, nebo se zděsí, že se o vás pokouší infarkt.

Trpělivost růže i orgasmus přináší

Pokud vaše partnerka na druhém konci drátu není tak rychlá jako vy, pokračujte ve slovním dráždění. Nedávejte najevo, že by si měla pospíšit (to zas bude účet za telefon… dal bych si šlofíka… bodlo by pivko...), počkejte na její vyvrcholení a celou akci ukončete sladkou slovní dohrou.

Celá ta sranda vás sice přijde na nějakou tu kačku, ale ve srovnání se sterilní erotickou linkou, kde si anonymní „pracovnice“ rutinně odheká svou šichtu, jste zažili autentický a pro oba uspokojivý sex!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

SOUTĚŽ o parfém Calvin Klein ENCOUNTER
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies