Jak ji stoprocentně uspokojit?

Jo, to kdyby chlapi věděli, hned by ubylo tichých domácností, rozchodů nebo nejapných poznámek. Nehledě na to, že by se vaše pověst postelového boha rozšířila i za hranice vaší ložnice, a ve vaší posteli by bylo pořád plno. Vylepšete svou techniku a styl – nebudete litovat!

Modelka pózující ve spodním prádle

Jak poznáte, že něco děláte špatně

Beze slova se zvedne a jde do koupelny Vrací se a pořád nemluví Nevěnuje vám jediný pohled a když, tak je plný pohrdání Tak to jste projeli na celé čáře. Možná že byl orgasmus na spadnutí a vy jste ho prošvihli. Nebo jste si toho všimli a neudělali nic pro to, abyste akci vibrátorem, prstem nebo jazykem dotáhli do konce.

Jsi prostě fantastická!

Nešetřete lichotkami, chvalte oči, prsa, zadek… zkrátka všechno. Používejte věty jako „jsi krásná, líbíš se mi, vzrušuješ mě, miluju tě“ (nejlíp všechny). Pochvalte ji za její postelovou šikovnost, to ji nabudí k ještě větším výkonům a vy tím jen získáte.

toutlecine.com

Smyslná předehra

Začněte zlehka a postupně: olizujte jí dlaně, cucejte její prsty, líbejte ji na oční víčka, olizujte jí ušní lalůčky, udělejte jí klasický cucflek, olizujte jí zátylek, foukejte teplý vzduch do vlasů, líbejte a oždibujte vnitřní stranu stehen, podpaží a břicho, lízejte jí pupík, olizujte bradavky, ochutnávejte její prsa, jako by to byly melouny nebo mandarinky.

Lízáním k orgasmu

Žhavý orál dostane každou. Pusťte se nejdřív do stydkých pysků, vnitřní strany stehen, míst kolem pochvy a kolem poštěváčku. Pak teprve přejděte přímo na klitoris. Pohyby jazykem mají být zpočátku jemné, pak přidejte na intenzitě. Také ji můžete lízat a zároveň hladit rukou, například použít ruce k roztažení stydkých pysků a pochvy. Sledujte její reakce. Když se blíží orgasmus a klitoris se trochu stáhne, pokračujte v rytmickém lízání na stejném místě. Nejoblíbenější je lízání kolem dokola a ze strany na stranu.

Misionář, nebo na koníčka

Holky nedosahují orgasmu automaticky ve všech polohách. Většinou mají dvě tři polohy favoritky, při kterých vyvrcholí. Chcete-li ji slyšet nefalšovaně sténat, zjistěte, které to jsou.

Tajemství ženského orgasmu

Jednoznačně rytmus. Musíte najít polohu, která jí dělá dobře a pak pokračovat, možná lehce zintenzivnit pohyby, ale nepřestávat. Tak by se vám vrátila do bodu nula a veškerá práce by přišla vniveč. Jak už jsme si řekli, při blížícím se orgasmu se klitoris trochu stáhne – ne aby vás to spletlo. Pokračujte v dráždění.

toutlecine.com

Vaginální vs. klitoridální orgasmus

Není lepší a horší orgasmus. Ten klitoridální je stejně kvalitní jako orgasmus dosažený v pochvě. Takže jestliže to nevyjde tam, situaci zachrání rošťák klitoris.

Když je pořád suchá

Kromě vaší šikovnosti tu hraje roli i fáze menstruačního cyklu. Ve dnech ovulace bývá pochva dost vlhká sama o sobě, což vám usnadní práci. Kojící maminy nezvlhnou, ani kdybyste se rozkrájeli – může za to nedostatek estrogenu. Proto vsaďte na lubrifikant. Ten zabere i u žen, které mají vrozené snížení tvorby poševního sekretu a nezvlhnou a nezvlhnou, i když je zpracováváte přesně podle našich rad.

Anál je tabu

Tady opatrně. Polovina ženských ho miluje, polovina stejně zuřivě nenávidí. Než to zjistíte, držte se od jejího análního otvoru raději dál. Ledacos naznačí už lehké testování – olíznutí, polibek na onu část, neposedné prstíky… Jsou holky, kterým dělá moc dobře stimulace zadní poševní stěny směrem ke konečníku.

Vyvrcholit může každá

Při masturbaci se udělá naprostá většina z nich. V posteli s chlapem to už ale tak slavné není. Že by vás převálcoval kus vibrujícího plastu Tady jde o chlapskou čest – dokažte, že jste lepší!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Připravte se na letošní festivaly – Techno a trance
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies