Jak ji říct, že chcete jít s chlapama na pivo?

Patříte mezi nešťastníky, kteří doma sdělují nebo se dokonce opatrně ptají, zda si mohou zajít s kamarádem na pár piv? No, zřejmě to nemáte doma jednoduché a pokud se vás partnerka také neptá (na 99% se neptá), jestli si může zajít ke kadeřnici, na kosmetiku, nebo na manikúru, pozor je tady něco špatně! Pod pantoflem určitě být nechcete, takže je nejvyšší čas sjednat si doma pořádek.

Fotografie ženy, která nese šest piv

Je vaše polovička tolerantní? Jste šťastný chlap

Nemusíte se dovolovat nebo nijak zvlášť vaši návštěvu hospody doma oznamovat? Pak máte jistě tolerantní ženu. Važte si jí, protože jsou tu i tací, kteří do hospody nesmí a pokud přece jen nakonec hospodu navštíví, nepřejte si vidět ty scény, které jsou některé ženské schopné udělat kvůli chvilce strávené s kamarády u piva.

Má s tím problém?

Je třeba ji nějak opatrně vysvětlit co na té hospodě máte. Je to pro vás uvolnění, odreagování, odpočinek. Potřebujete si taky občas povykládat o chlapských záležitostech, ne? Ale opatrně!!! Citlivá ženská (hysterická) dušička si to přebere po svém. „Potřebuješ si odpočinout ode mě?!“, „Už tě to se mnou a s dětmi doma nebaví?“. Tak tyto dotěrné otázky a mnoho dalších, na vás mohou padat ze všech stran. Nebo, je tady ještě jedna možnost. Vezměte ženušku do hospody mezi kamarády s sebou. Vaši opivnění, krkající kámoši ji ukáží, zač je toho loket. Potom co ji neustále budou oslovovat „ hele vole“ a to v tom slušnějším případě, si buďte jisti, že další pozvánku k posezení s vašimi kamarády raději odmítne a velice ráda zůstane v pohodlí vašeho domova.

Není to jen o pivu

To by taky měla vědět. Přece vás tam netáhne jen láska k lahodnému zlatému moku. V hospodě sice dokáže prosedět skoro celou noc, ale pivo není tím jediným důvodem. Je to opravdu relax, ženská vás tady nenutí povídat si o věcech a problémech, které vás nezajímají. Za to si s chlapama pokecáte o autech, sportu, o ženských nebo jen potichu sedíte či horlivě sledujete sportovní přenos. V hospodě si aspoň můžete od plic a sprostě zařvat při fotbale, doma by vám dala!!! Zkrátka je to odpočinek. V hospodě u piva nikdo neřeší, zda jste vysprchovaný a oholený, máte pupek malý či velký. Můžou vám klidně smrdět nohy, můžete být zarostlý a každý to bude mít na háku.

Bez obav jí řekněte „Půjdu na pivko a nevím, kdy se vrátím“, ale dejte bacha na to, jak to říkáte. Jakým způsobem to řeknete, je opravdu pro ženy mnohem důležitější než to, co jí vlastně říkáte.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Mezinárodní konference o svádění
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies