Jak ji poslat k šípku?

Už vás nebaví, každé její slovo či gesto vás zvedá ze židle? Asi bude nejlepší to ukončit, ale jak na to? Tak buď to jde ukončit v klidu, nebo jí můžete pěkně zvednout mandle, možná si to zaslouží. Máme tady pro vás pár typů, jak dát slečně najevo, že už jí máte plné zuby.

Kreslený obrázek ženy sedící u počítače s pistolí v ruce

Hra na sklerózu

Má narozeniny, svátek, je Valentýn nebo den kdy jste si spolu začali? Dělejte, že o ničem nevíte, zkrátka jakoukoli oslavu či nákup dárků a jiných blbinek ignorujte. Možná to pro vás nebude ani takový problém, chlapi totiž mají v genech na podobné věci zapomínat. Když na její narozeniny jako zapomenete, je docela možné, že už druhý den vám dá kopačky sama od sebe, protože tohle prostě ženská neodpustí. Tady akorát hrozí, že o svém ex do všech stran vytroubí, že je naprostý mamlas a pokud si dělal laskominy na některou z jejich kamarádek, pravděpodobně neuspěje.

Kamarád internet

Rychlý rozchod bez námahy zaručí internet. Facebook snad vymyslel někdo, kdo se chtěl vypořádat s rozchodem levou zadní. Stačí změnit stav ze „zadaný“ na „nezadaný“ a je vymalováno. Pro jistotu pak vypněte telefon, nebo aspoň vyzvánění, protože tohle bude chtít vysvětlit. Pak si jen můžete představovat, jak si před monitorem rve vzteky vlasy. Ženskou pěkně rozpálí i nějaký peprný komentář u fotky vaší či její kamarádky.

Jsem asi na chlapy

No taky dobrý způsob, teda aspoň co se týče pochopení druhé strany. V případě, že přiznáte, že se vám líbí více prdelka kamaráda, než ta její, budete ušetření srdcervoucího pláče, telefonátů a zpráv. Ovšem hrozí taky, že vás bude chtít jako nejlepšího kamaráda, se kterým bude probírat kluky, módu, své menstruační potíže a podobné věci. V tom případě vezměte nohy na ramena a rychle pryč, jinak se jí nikdy nezbavíte.

Buďte prase!

Sprcha, holicí strojek, antiperspirant? Zapomeňte na to. Přestaňte být na chvíli slušňákem a nedělejte nic, co normálně jako slušný chlap děláte. Zajděte na pivo a dejte si, co jen do vás vleze. Těsně před tím než upadnete do kómatu, ji nezapomeňte zavolat, aby věděla, jak se činíte. Možná by bylo dobré informovat o vašem rozchodovém plánu pár dobrých kamarádů, aby se s vámi náhodou nerozešli oni.

Už mám jinou

Možná jinou nemáte, ale klidně to může vypadat, že jo. Přejmenujte v telefonu nejlepšího kámoše na vaši novou slečnu. Až zavolá, snažte se displej před budoucí ex nápadně schovávat, třeba ji to docvakne. Pokud je to fakt ženská, tak jí to docvakne velice rychle, protože ženské mají podezíravost v krvi.

Hlavně se nesnižte k podobným výmluvám jakože, je pro vás moc dobrá, hodná a že má na lepšího.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Courteney Cox opět ve filmu Vřískot
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies