Jak ji dohnat k mokrému orgasmu?

Máte pocit, že ejakulace je pouze vaše parketa pánové? No, tak to vás budeme muset vyvést z omylu. Dnes dáme řeč o ejakulaci žen, mokrém orgasmu nebo chcete-li o squirtingu. Je na vás jak tuto extrémní ženskou slast budete nazývat. Jde doslova o výstřik tekutiny z vagíny během silného orgasmu. Vzrušení je až takové, že se objeví i křeče. Umíte to až tak se svou partnerkou? Pak jste borec a vaší partnerce mohou jiné jen závidět.

Fotografie broskve

Fakt nejde o moč, nebojte se

Ženský ejakulát byl celkem často zaměňován s močí, ale je to blbost. Laboratorním rozborům se věřit dá a ty tvrdí, že jde o čirou nebo mléčně zabarvenou tekutinu. Obsahuje sacharosu, fruktosu a kyselinu fosforečnou, moč a kreatinin jsou tady jen ve stopovém množství. Partnerka vás může obstříknout i dvěma decilitry během jednoho orgasmu. Je bez chuti a bez zápachu. Ženský ejakulát je také slušnější, než ten váš, protože po zaschnutí nezanechává žádné stopy.

Každá nemá to štěstí

Bohužel je to tak, s mokrým orgasmem se podle průzkumu setká pouze 30% žen. Některá to zažije jen jednou, jiná pouze s určitým typem dráždění a ty nejšťastnější si ho užívají pokaždé. Pak jsou ženy, které ho poznají a stydí se za něj, protože se pořád pojí s mýtem o počůrání. Nebo to žena nikdy nezažije, protože její partner zkrátka neví jak na to.

Souvisí squrting s G-bodem?

Podle všeho ano. Bod G se totiž nachází v těsné blízkosti Skeneho žláz. Lze je přirovnat k vaší prostatě. Skeneho žlázy se při sexuální vzrušení plní tekutinou, můžete je nahmatat přes poševní stěnu.

Výsledek je úžasný

V okamžiku kdy to přijde, se dostavují silné orgastické vlny a křečovité záchvěvy svalů pánevního dna. Pro vás budou odměnou opravdu hlasité projevy rozkoše. V rámci mnohonásobného orgasmu je možná i porucha koordinace pohybů, černo před očima, pocit brnění v končetinách a špatná artikulace. Žádný strach, pokud tohle u své partnerky zaregistrujete, jde jen o následky neskutečné extáze. Často můžete ihned pokračovat ve stimulaci a dostaví se další výbuch slasti. Fontánka se může objevovat až do sedmého orgasmu. Tak jí dejte před i potom hodně napít.

Jak ji to teda udělám?

Nejlepší to bude, když si partnerka lehne na záda (ala misionář) a vy ji budete dráždit prsty. Dlaní vzhůru do ní vsuňte prostředníček a prsteníček. Lehce prsty pokrčte a asi 4 centimetry od poševního vchodu zkuste nahmatat bod G. Malíčkem a ukazováčkem se dotýkejte stydkých pysků. Prostředníčkem a prsteníčkem budete jakoby lehce zvedat její pánev nahoru. Postupně zvyšujte tlak a zajíždějte prsty i do stran. Může se stát, že se odkudsi ozve ne příliš lichotivý zvuk, ale zas je to známka, že jste na dobré cestě. Už to bude? Jak to poznám? Až přijde správný okamžik, žena by měla silně zatlačit a vaše prsty budou společně s jejím slastným křikem tlačeny směrem ven. Vyndejte je a uvidí se. Pokud jste mokrý i vy, tak se to povedlo.

Čím ještě pomoci?

Pro dráždění G-bodu existuje spousta vibrátorů se zahnutým koncem. Aby to bylo ještě lepší a snadnější vyzkoušejte squirt krém. Je vyroben přímo pro stimulaci a prokrvení bodu G.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.8 Počet: 6 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Sexy závodnice Olga Lounová
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies