Jak jde čas se slavnou Avril Lavigne

Z neznámé zpěvačky, která účinkovala pouze v místních klubech a knihovnách, se stala hvězda celosvětového formátu. Stabilně se drží na předních příčkách hudebních žebříčků. Ano, řeč je o Avril Lavigne...

Zpěvačka Avril Lavigne na své propagační fotografii

Sexy ženy - původ Avril Lavigne

Avril Lavinge se narodila 27. září 1984 v Belleville v Ontariu. Její rodiče jsou francouzského původu. Má mladší sestru a staršího bratra. Již od malička si Avril hrála na zpěvačku a představovala si, že je obklopena tisíci lidmi, kteří hltají každé její slovo.

 

Talent byl zřejmý již v jejich dvou letech. Po zpívání písniček v kostele se svou maminkou, vyhrála v 10-ti letech konkurz pro mladé muzikanty, ve 12-ti letech pak složila svůj první song. Dále následovalo zpívání coververzí známých písniček po knihovnách a známých klubech, kde si jí postupně začali všímat různí manageři a hledači nových talentů.

Z neznámé zpěvačky se stává celebrita

Pro rozvoj své kariéry se mladičká Avril přestěhovala do Los Angeles, kde měla štěstí na setkání s textařem a producentem Cliffem Magnessem. Ten jí přes vydavatelství Nettwerk Management ponechal svobodu v psaní textů jejich písniček. To Avril naprosto vyhovovalo a naplno se začala věnovat hudbě.

 

Za krátkou chvíli začala zpívat se svou kapelou, kterou tvoří bubeník Matthew Brann, basák Mark Spicoluk a kytaristi Jesse Colburn a Evan Taubenfeld. Z neznáme Avril se tak stává velká hvězda, která válcovala hitpárády songem Complicated.

Úspěchy sexy zpěvačky Avril Lavigne

  • Debutové album "Let Go" vyšlo v roce 2002 a slavilo nečekaně velký úspěch. Umístilo se na prvním místě v Austrálii, Kanadě a Velké Británii.
  • Nejlepší nováček na cenách MTV Video Music Awards 2002.
  • Nominována celkem na 8 cen Grammy.
  • Kromě hudby si odbyla svůj dabingový debut v animovaném filmu Za plotem.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Když do divadla, tak na improshow!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies