Jak jde čas s Christinou Applegate alias melounkem

Kelly Bundová oslaví letos v listopadu čtyřicáté narozeniny. K narozeninám si nadělila trochu předčasně dárek. Letos v lednu se jí narodilo první dítě, dcera Sadie. Radost to byla veliká, protože šlo také o to, že Christina před těhotenstvím prodělala chemoterapii. Proč? V roce 2008 u ní lékaři objevili oboustrannou rakovinu prsů, díky tomu o obě ňadra přišla. Ještě, že jsou tady plastičtí chirurgové, kterým melounek vděčí za nová prsa.

Herečka Cristine Applegate v seriálu Ženatý se závazky

Na televizních obrazovkách se Christina objevila už jako 3-měsíční batole v reklamě spolu se svou matkou. Ve filmu jsme ji poprvé mohli zahlédnout v roce 1981, šlo o snímek „Jaws of satan“. Do hereckých výšin ji vynesla právě role melounka, tedy Kelly Bundové v seriálu Ženatý se závazky. Kelly hrála od roku 1987 do roku 1997. Zahrála si také ve filmech Neříkejte mamince, že vychovatelka zemřela (1991), Vibrations, Mars útočí (1996), Zkurvená nuda (1997), Žabí princ v New Yorku (2001), Prostě sexy (2002), Letuška 1. třídy (2003), Máš padáka (2004), The rocker (2008), Jako kočky a psi: Pomsta prohnané Kitty (2010) a letos Hall Pass. V letech 2002 a 2003 jste ji možná viděli i v seriálu Přátelé, hrála tady ale pouze ve dvou epizodách.

V galerii se můžete podívat jak jde čas s Chrastinou Applegate.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Adele – královna hitparád i prodeje
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies