Jak cvičit, abych ho měl většího?

Prodlužení péra je možné, to už víme z posledního článku, který se této vážné tématiky týkal. Dnes se konečně dočkáte receptů na to, jak ho prodloužit bez užití drastických metod, do takové délky a šířky, aby jste byl maximálně spokojen jak vy, tak vaše partnerka.

Černobílá fotografie muže, který si chrání odhalený rozkrok

Budeme zahřívat, cvičit a kontrolovat

Aby vám porostl, je třeba dodržovat program, který zahrnuje čtyři cviky, ale bez obav, nebude to žádná dřina. Cviky je dobré kombinovat, aby výsledek byl perfektní. Každý penisový cvik totiž působí jinak. Pokud s prodlužováním začnete, cvičte každý den!! Tak, jak se to teda dělá? Prvně je třeba penis zahřát, pak se cvičí na délku, na objem, ještě jednou na objem a jako třešnička na dortu je cvičení, které zajistí lepší kontrolu ejakulace a erekce. Nebudeme dále marnit čas, je třeba ho vytáhnout a hurá na to!

Jdeme na zahřívání

Je opravdu řeč o zahřívání, ne o rozcvičení jako v posilovně. Zahřátí je opravdu nutné, aby se předešlo zranění. Čím ho zahřeju? Stačí kousek látky, třeba kapesník nebo utěrka a horká voda. Namočenou látku přiložte na penis a varlata, držte tak dlouho, dokud není penis úplně uvolněný. Mějte trpělivost, jinak to opravdu bude bolet. Zahřát si ho můžete i po cvičení, urychlíte tak proces hojení. Tak, už je pěkně ohebný, můžete začít cvičit délku.

Teď ho prodloužíme

Nenechte ho vychladnout!!! Na cvičení se ihned vrhněte. Při tomto cviku nesmíte mít erekci, nebo můžete, ale půjde to těžko a je to nebezpečné. Takže zapomeňte na prsatou blondýnu, myslete třeba na tchýni. Chyťte ho za žalud nebo těsně za ním a natáhněte penis směrem před sebe. Držte ho asi 15 sekund. Cítíte pnutí? Správně, děláte to dobře. Cvik opakujte asi pětkrát a pak chudáka nechce odpočinout. Během odpočinku můžete žalud promasírovat, aby se obnovila cirkulace krve. Teď ho opět stejně chyťte, ale netahejte před sebe, nýbrž do boku. Na střídačku napravo a nalevo. Kolikrát budete sérii cvičení opakovat je na vás, ale postupně přidávejte opakování nebo celkově prodlužujte cvičení.

Důležitý objem

Tyto cviky jsou nejdůležitější pro kvalitní výsledek. Cvikem docílíte zesílení penisu a bude i tvrdší. Jak to funguje …. Je třeba nahnat větší objem krve do topořivých tělísek. Tělíska se tak zvětší a opět obnoví. Časem budou schopné zadržet více krve, což vede ke zvětšení penisu. Než začnete nahánět objem, pro jistotu ho zase zahřejte a připravte si i lubrikant. A co erekce? Tady už je jí třeba, ale nemusí být úplná. Čili je také třeba zapomenout na tchýni a myslet na blondýnu s menším objemem hrudníku. Už je trochu v pozoru? Dobrá, chyťte ho ukazovákem a palcem u kořene, jako byste chtěli udělat gesto, že je to OK. Jezděte rukou až k žaludu, ucítíte jak se penis naplňuje. Když je jedna ruka na konci, chyťte penis druhou rukou a takto pořád pokračujte, nepouštějte ho.

Objem na druhou

Udržujte ho stále v částečné erekci. Jste-li pravák chyťte ho levou rukou, stejně jako u předchozího cviku a držte ji na místě. Tím se ustálí tok krve a erekce vydrží. Pravou rukou uchopte penis hned nad rukou levou a posouvejte zvolna k žaludu. Nespěchejte a cvičení několikrát opakujte.

Pro lepší erekci a ejakulaci

Žádná věda tento cvik a můžete ho provádět všude. Spočívá v zastavení proudu moči během močení. Pokud tohle zvládnete, bude vaše erekce brzy pod kontrolou. Nemusíte cvičit jen, když močíte, jde to i normálně. Neustálým opakováním zlepšíte svůj sexuální život, takže stlačujte, stlačujte a stlačujte.

Nikde není řečeno, že musíte cvičit sami, vyzvěte partnerku, ať pro dobro vás obou přiloží ruku k dílu. Ale raději až u cvičení na objem.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.4 Počet: 5 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Hudba budoucnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies