Jak být neodolatelný?

Dnes jsme si pro vás milí pánové připravili téma, které se vám bude v běžném životě určitě hodit. Líbí se vám krásná žena z vašeho okolí, ale nevíte jak na ni udělat dojem, aby si vybrala právě vás? Poradíme vám, jak na to.

Fotografie odhaleného muže s kravatou

S úsměvem jde všechno líp...

Základním krokem k tomu, jak být neodolatelný, je úsměv. Pokud z vás vyzařuje dobrá nálada a energie, působíte na okolí velmi pozitivně, proto se nezapomínejte usmívat! Pokud budete mít ve tváři otrávený výraz, lidé s vámi budou podvědomě jednat také otráveně. A to přece nechcete, že ne?

Oblečení – co na sebe?

Při prvním setkání s ženou, o kterou máte zájem, je důležitý první dojem. Vhodné oblečení o vás hodně napoví. V ošoupaných montérkách se šroubovákem v ruce určitě žádný dojem neuděláte... Nemusíte mít na sobě zrovna značkový oblek od Armaniho a hedvábnou kravatu, aby jste udělal dojem. Stačí vám dobře padnoucí bílá košile, černé kalhoty, sako a kožené boty. Klasikou nic nezkazíte...

Chcete udělat dojem na ženu? Naučte se mluvit...

Pokud chcete ženu zaujmout, říkejte jí to, co chce slyšet – ovšem nezapomínejte na svou hrdost a příliš to nepřehánějte. Neznamená to lhát, ale zamyslet se nad tím, co by jí mohlo udělat radost. Ovládněte řeč těla, taky buďte skvělým posluchačem a ovládněte pokročilé techniky naslouchání. Žena pak získá pocit, že se jí maximálně věnujete. Podle reakce poznáte, zda má zájem či ne. Pokud přikývne, gratulujeme. Pokud ne, gentlemantsky z nabídky vycouvejte – lámat to přes koleno za každou cenu nemá smysl.

Přílišné seběvědomí škodí

Dejte ženě najevo, že vás zajímá. Ptejte se na to, co má ráda, pokud narazíte na společné zájmy, rozebírejte je! Nechte ji nejdříve mluvit o sobě a neskákejte do řeči. Jakmile dojde řeč na vás, vyvarujte se přílišnému vychloubání a přehánění.

Pověstný mužský šarm

Buďte šarmantní – šarm je schopnost okouzlit a navázat s každým mimořádný vztah a docílit toho, že se bude ve vaší přítomnosti cítit výjimečně. 

Rady na závěr

Pokud se budete držet našeho návodu krok za krokem, není možné, aby vás žena, o kterou máte zájem odmítla. Pokud se to přece jen stane, nehledejte chybu v sobě, ale v ní - vy jste udělal vše, co jste mohl, abyste na ni udělal dojem...Přejeme šťastný lov.

Další zajímavé články z rubriky Jak na to

Jak poznáte, že má o vás žena zájem? Sledujte její gesta!

Jak působit dobrým dojmem

Jak se neztrapnit na první schůzce

Jak se stát romantikem?

Muži versus ženy - jak udělat dojem?

Jak poznat ženu na delší vztah

30 způsobů, jak se zalíbit ženě

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nudíte se v posteli? Zkuste Tantru!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies