Jak být mužem, po kterém ženy touží?

Zaprvé není dobré dávat všechny ženy (muže) do jednoho “pytle”. Všechny ženy si nepotrpí na namachrované, sobecké a zlé “týpky”, kterým pojmy jako morálka či etika nic neříkají. Stejně tak nemůžeme o všech mužích říct, že jsou všichni “zkažení”.

Sedící pár líže zmrzlinu

 

Každý se snaží najít si partnera částečně podle svých hodnot, vzhledu apod. Není moudré svůj vzhled či charakter měnit, jen kvůli získání partnerky, o které si myslíte, že je tou pravou. Nezasloužíte si někoho, který vás nutí ke změně. Myslíme tím zásadní zásah do nitra člověka. Nikdy byste ale neměli dělat něco, co se vám z hloubi duše příčí. Máte své určité zásady a těch se držte.

 

Nehrajte si na někoho, kým nejste!

 

Hodní kluci by měli zůstat hodnými. Časem jistě najdete takovou, která vás bude milovat takového, jaký jste. Je fakt, že někteří chlapi si také raději zvolí krásnou "nanynku" než svou chytrou kamarádku či sousedku, která je okouzlila. Některým lidem, a že jich je v dnešní době velké množství, záleží na tom, co o nich řekne okolí. Ale takové povrchní vztahy nebudou fungovat donekonečna a každého to postupem času přejde. Později vás bude trápit, že ty hodné partnerky již budou zadané nebo o vás již nebudou stát.

 

Buďte spolehliví!

 

Většina žen hledá partnera, na kterého se mohou spolehnout a komu se mohou svěřit. Chtějí vědět, když se s vámi domluví, že je po práci přijedete vyzvednout, že tam budete přesně na čas nebo dřív a pokud se někde zdržíte, dáte jim vědět alespoň telefonátem či sms zprávou. Tím se ale nemyslí, opožďovat se pravidelně a čekat, že to omluvou pokaždé vyžehlíte. Nejedná se pouze o situace, kdy se spolu na něčem domluvíte, ale měl by být na vás spoleh i jinak. Probuďte větu “galantní rytíři ještě nevymřeli” znova k životu. Když jdete někomu popřát k narozeninám, neměla by vám žena připomínat, že je opravdu důležité koupit kytičku, dárek nebo si zvolit vhodné oblečení. 

 

Dávejte své pocity najevo!

 

Nepřikazujeme vám, abyste byli za citlivky, které často rozbrečí jakákoliv situace. Ale jsme jenom lidé. V našem životě jsou momenty, ve kterých bychom se za pár slz neměli stydět. Nebo své emoce dejte najevo tím, že místo toho, abyste problém či těžkou situaci před partnerkou tajili, zkuste se jí svěřit. Ve vztahu by měli táhnout za jeden provaz oba partneři. Společně pečujte o váš vztah, sdělujte si své sny, obavy, cíle, kterých chcete dosáhnout a starejte se o toho druhého s láskou a úctou. Vše se odvíjí od dobré komunikace mezi partnery. Dokud tomu druhému neřeknete, co se vám nelíbí, bude v tom ten druhý nadále pokračovat.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Christina Aguilera ft. Cher aneb Hříšný tanec 3
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies