Jak být in v každém věku

S přibývajícím věkem ubývá věcí, které si smíte dovolit. Žvýkat s otevřenou pusou Orbitku a okatě sjíždět pohledem mladou šťabajznu v padesáti bohužel nemůžete.

Fotografie mladého muže, který pózuje v šedé mikině

Když je vám dvacet - mládí vpřed!

Dokud nepřekročíte dvacítku, využijte toho, že se vám v rámci pubertálního vývoje ledacos promine a vyvádějte, jak jen můžete. Uvažujete, jaké by bylo sjet po schodech na sněžné lopatě? Jen do toho! O dvacet let později by vaše pivem a gaučingem zhuntované tělo nemuselo eskapádu přežít.

Volnou ruku máte i co se oblékání týče. V tomto věku být in znamená revoltovat proti škole, rodičům a všem ostatním, kteří se snaží z vás vychovat slušného muže.

Když je vám třicet - móda, sex a adrenalin

Kolem pětadvaceti vám dojde, že jako rebel daleko nedojdete. Smíříte se s pravidly slušného chování a tváříte se jako gentleman. Nedbalou eleganci by měla vystřídal elegance dbalá, in je upravený vzhled. Okolo třicítky už byste měl mít jasno, jaký styl vám nejlépe sedí a držet se jej.

In je zajít občas s kamarády na pivo, opít se do němoty ale už dávno ne. Moderní zájmy jsou ty, které vám zvednou hladinu adrenalinu v krvi – například motokáry, horolezectví nebo parašutismus. Ve třiceti si můžete dovolit nosit rozhalenku a oslovovat dámy na ulici. Jste na vrcholu svých sil. Užívejte života plnými doušky!

Když je vám čtyřicet - rodina nade vše

Jistě víte, že čtyřicátník působí na diskotéce směšně. Vyhledávejte raději oficiálnější zábavy, například plesy. Jakožto živitel rodiny byste ze svých zájmů měl vypustit ty adrenalinové a nahradit je takovými, do kterých lze zapojit i zbytek rodiny.

In je být otcem, který nepřináší domů jen výplatu, ale podílí se na výchově a neutíká do hospody při prvních partnerských potížích. Z šatníku vyřaďte příliš pestrá trička a šortky, noste raději delší kraťasy nebo kalhoty tříčtvrteční délky.

Když je vám padesát (a více) - buďte gentleman

Po padesátce je in střízlivý styl oblékání, neznamená to však, že se máte zcela vzdát barev, pouze by měly být tlumenější. Nemáte-li zrovna urostlou postavu, budou na vás směšně působit tílka, kraťasy a šortky – nechte si je raději na nošení po doma. Kšiltovku vyměňte za klobouk.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Comeback božské Angeliny??
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies