Iveta Bartošová je zpátky na výsluní!

Iveta Bartošová je známá a oblíbená zpěvačka, které osud příliš štěstí nepřál. Po velké slávě, přišel velký pád. Naštěstí se Iveta odrazila ode dna a nyní je zpátky na výsluní...

Česká zpěvačka Iveta Bartošová na své propagační fotografii

Ze života Ivety Bartošové

Iveta Bartošová se narodila 8. dubna 1966 v Čeladné (nedaleko Frenštátu pod Radhoštěm), kde také trávila celé dětství. Vystudovala zde gymnázium, navštěvovala také hodiny zpěvu a hry na klavír na Lidové konzervatoři v Ostravě. Svou hvězdnou kariéru zahájila s Petrem Sepéšim, krátce spolupracovala se skupinou Balet, poté s Kroky Františka Janečka. Významná pro Ivetu byla také dlouhodobá spolupráce s Orchestrem Ladislava Štaidla.

Zasloužené úspěchy

Za svou dosavadní pěveckou kariéru, která se datuje od roku 1985, stačila Iveta vydat již 29 CD. Jejím prvním debutovým albem byly Knoflíky lásky, které vyšly na LP a MC již ve zmiňovaném roku 1985. Prozatím posledním vydaným albem je "22", které vyšlo v roce 2008.

Iveta má za sebou i několik filmových rolí (Plaváček, Svatba Upírů) a několikaleté účinkování v muzikálech Dracula, Pomáda, Monte Cristo, Johanka z Arku, Bídníci a Miss Saigon. Díky svému talentu a vytrvalosti získala několik vzácných filmových ocenění. Mezi nejlepší ocenění, které Iveta získala, patří Zlatý slavík nebo vítězství v anketě TýTý.

Osud Ivětě příliš nepřál

Iveta i přes veškerou slávu a četné úspěchy, neměla zrovna lehký život. Po nevydařeném manželství s Ladislavem Štaidlem, kterému porodila v říjnu roku 1996 syna Artura a také díky zdlouhavému rozvodovému řízení. S Ladislavem Štaidlem se doposud soudí o trvalou péči o syna. Ivetinu cestu osudem zkřížila také závislost na antidepresivech a částečná závislost na alkoholu.

Několikrát jsme se mohli v médiích dočíst o Ivetiných pokusech o sebevraždu. I přes četné problémy a skandály se nakonec Iveta rozhodla jít na léčení. Po 3 měsíčním pobytu v psychiatrické léčebně v Kroměříži se zdá, že se rozhodla začít znovu. Velkou zásluhu na tom může mít také Ivetina nová láska – Jiří Pomeje.

Nová láska, nový život?

S Jiřím Pomejem nyní Ivetě začíná zcela nový život. Po romantické svatbě, která se uskutečnila minulý rok na zámku Hluboká je očividné, že je mediálně známý manželský pár velmi spokojený. Iveta je populární nejen u nás, ale také na Slovensku. Na Slovensku se Iveta v současné době účastní taneční soutěže Lets Dance, kde je se svým tanečním partnerem velkým adeptem na vítězství. Ivetě přejeme mnoho úspěchů nejen v taneční soutěži a pěvecké kariéře, ale také v osobním životě.

Charitativní činnost

Iveta se věnuje rovněž charitativní činnosti. Je patronkou nadace Pražské děti, pravidelně spolupracuje s nadačním fondem Kapka naděje, nadací Terezy Maxové či Robin.

Erotické fotky?

Iveta nedávno dostala nabídku nafotit erotické fotografie pro známý pánský časopis. Nabídku, ale jednoznačně odmítla. I když honorář se pohyboval v miliónových částkách, tato slavná zpěvačka jej nemá zapotřebí. Nechme se tedy překvapit, kdo se místo ní na fotografiích objeví.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Top 10 nejšílenějších sportů na světě
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies