Iva Kubelková - vyvolená vicemiss

Její kariéra naplno začala díky úspěchu v soutěži Miss ČR. I když šla tenkrát do klání českých krásek víceméně na zkoušku, prorazila a zařadila se mezi sledované celebrity. K tomu přispěl i románek s českou hokejovou superstar Jaromírem Jágrem.

Česká moderátorka Iva Kubelková na fotografii s motorkou

Iva Kubelková - z Písku až k titulním stránkám

Iva naštěstí patří k těm kráskám, které po prosazení se nevsázejí pouze na své fyzické přednosti. Její hlavní náplní práce byl a stále ještě je modeling a focení s různě zahaleným či odhaleným tělem, ale kromě toho ještě hraje divadlo, moderuje a do všech aktivit se ji podařilo vetknout i roli matky.
Obzvlášť sledovaný byl její vztah k Jaromírem Jágrem, se kterým svého času v zámoří bydlela. Byla v tom však kromě vytíženosti českého hokejisty i přílišná mateřská péče paní Jágrové, která způsobila konec tohoto románku.

Iva Kubelková - ňaderná energie

Po svém příchodu na svět 7. května 1977 v Písku až do svých čtrnácti let žila v rodném městě. Poté ji však zlákala Praha, kam se odstěhovala se svou matkou, která dceru podporovala v kariéře modelky.
Nebylo taky divu, hnědovlasá a hnědooká Iva při svých 178 centimetrech disponovala mírami 93 - 60 - 90, které mnoho mužů nenechávalo spát. Ne nadarmo vyhrála Iva Kubelková několikrát soutěž o nejkrásnější česká ňadra a stále má v tomto ohledu konkurenceschopné předpoklady.

Iva Kubelková - vicemiss na zkoušku

S modelingem začala už v roce 1993 a zřejmě by se tomuto povolání věnovala ještě dlouho jako jedna z mnoha, kdyby ji její matka nepřihlasíla o tři roky později do soutěže Miss České republiky. Tehdejší studentka vyšší odborné školy ekonomické se zaměřením na německý jazyk to tehdy brala jako odlehčení a zpestření.
Možná i právě proto její uvolněnost a přirozenost způsobila, že se probojovala až do finále a získala titul první vicemiss. Po tomto nesporném úspěchu se soustředila na dokončení studií, aby se hned na to vrhla do víru povinností druhé nejkrásnější dívky ČR za rok 1996.

Iva Kubelková - tahače, divadlo a dcerka

V soukromém životě se od hokejových kluzišť přestěhovala do blízkosti silných aut. Jejím dalším přítelem se stal český závodník v kategorii tahačů Martin Koloc. Ani tato známost však nevydržela.
Současného druha a otce její dcery Natálie se ji zatím úspěšně daří držet v tajnosti. Co však naplno proniklo do podvědomí jejich přiznivců, je herecké angažmá v Čechově prozatímním divadle, kde si zahrála v Dívčí válce, Pravdě o zkáze Titaniku a Loupežnících na Chlumu a přiřadila se tak k dalším kráskám, které Ringo přetáhl do služeb Thálie.
Kromě těchto komediálních rolí ji přišla nabídka na postavu ve hře Noc s modelkou, která má kromě veselejších poloh i realističtější podklad. V roce 2004 se jí narodila dcera, ale už na jaře následujícího roku se opět vrací před kamery (i když z reality show Vyvolení na podzim odešla), objektivy a oči nadšených mužů. Ti určitě zareagovali s velkým povděkem, když Iva na začátku letošního roku poprvé svolila, aby se pro reklamní účely jedné likérky zveřejnily její akty.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Nejbizarnější náboženství světa
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies