Iva Kubelková

Iva se narodila 8. května roku 1977 v Písku (Česká republika). Je skvělou herečkou, modelkou i moderátorkou. Její míry jsou 93-60-90, je vysoká 177 cm a má hnědé oči i vlasy. Iva je vegetariánkou, ale v těhotenství se přeci jen rozhodla zpestřit si svůj jídelníček a zařadila do něj i ryby.

Iva Kubelková pózuje v prádle

 

V roce 1996 se stala vicemiss České republiky. Iva také zvítězila v soutěži o nejkrásnější česká ňadra, byla přítelkyní Jaromíra Jágra a Martina koloce. Když jí bylo 14 let, odstěhovala se i s maminkou do Prahy.

 

Dokončila tam střední ekonomickou školu a poté začala navštěvovat vyšší odbornou školu ekonomickou v německém jazyce. V 2 ročníku ji maminka přihlásila do soutěže MISS a Iva to vnímala jako obrovskou zkušenost.

 

Soutěž však od začátku brala sportovně a o to více ji pak překvapilo, že získala ocenění první vicemiss. Po vítězství v soutěži MISS se začala věnovat povinnostem z ní vyplývající, ale to pro ni nebyl problém, neboť s modelingem začala již ve svých 16 letech.

 

Veškerý čas ji tedy zabraly přehlídky a pózování, ale po 2 letech ji začali nabízet i role v divadelních hrách. Hrála například v komedii Dívčí válka, Loupežníci na Chlumu a Pravda o zkáze Titaniku. V roce 2002 hrála ve hře Noc s modelkou, kde ztvárnila hlavní roli.

 

Byla moderátorkou Auto roku i oblíbené reality show VyVolení. Mohli jste ji zahlédnout i v soutěži Bailando. Získala roli Daniely Hartlové v seriálu Velmi křehké vztahy. Vyhrála i titul nejcudnější krásky Česka.

 

Celý život se zajímala o pojetí světa, vesmíru a hledala podstatu života. Táhlo ji to směrem k buddhizmu a taoizmu. Doma se proto věcmi, které jsou symbolem těchto náboženství, ráda obklopuje.

 

Iva věří, že některé věci mají tendenci se v rámci života i celého světa opakovat. Věří tedy, že na světě nejsme jen jednou a že na svět přicházíme v téměř stejných konstelacích. Prý si každý s sebou nese něco ze svých předchozích životů.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Comeback božské Angeliny??
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies