iPhone – čím smetl konkurenci?

Od uvedení nového iPhonu na trh uběhlo teprve pár měsíců, ale jeho popularita stále roste. Už jeho předchůdce vzbudil před rokem velký rozruch, když přinesl revoluční ovládání...
Fotografie iPhonu

Moderní styl nabídne všem

Nový iPhone je o něco větší a tlustší, než jeho předchůdce. Má rozměry 115,5 x 62,1 x 12,3 milimetrů a váží 133 gramů. Veškeré použité materiály vypadají velice hodnotně. Zadní kryt je sice pouze z plastu, ale i to má svůj důvod.

 

Hliníkový kryt by rušil signál vestavěné GPS navigace. Na celém mobilu najdeme pouze čtyři tlačítka. Mohlo by se zdát, že je to málo, ale není tomu tak. iPhone má obrovský dotykový displej, což znamená, že příliš tlačítek ani nepotřebuje.

Hitech technika – vynikající displej a ovládání

Displej iPhonu 3G nabízí perfektní zobrazení. Rozměrný dotykový displej se svým rozlišením 320 x 480 obrazových bodů sice nepatří mezi absolutní špičku, velká úhlopříčka 3,5 palce však nemá konkurenci.

 

Displej je aktivní TFT a dokáže zobrazit 16 milionů barev. Samozřejmě je dobře čitelný i na ostrém slunci. Dokonce nemusíte mít strach, že byste si displej poškrábali, protože ten je schovaný za sklem. iPhone 3G boduje bezkonkurenčním ovládáním, které mu mohou ostatní výrobci mobilních telefonů jen tiše závidět. V podstatě celý telefon ovládáte pomocí dotykového displeje.

Spousta dobrých funkcí pro každého

Bezkonkurenční je také hudební videopřehrávač, který z iPhonu 3G dělá výkonný multimediální telefon. Mezi další funkce, které stojí za povšimnutí patří například GPS navigace, emailový a internetový prohlížeč. Naopak v iPhonu nenajdeme třeba rádio, nepodporuje ani posílání MMS zpráv. Sečteno a podtrženo iPhone je mobilní telefon, se kterým se konkurence bude jen těžko srovnávat.

Další zajímavé články z rubriky Technika a HiTech

Zajímavosti ze světa mobilů

Microsoft Zune 2.0 - pokoří oblíbený iPod?

Paměťové karty do mobilních telefonů

Kvalitní poslech MP3 - jaké sluchátka jsou ty nej?

Historie mobilních telefonů

Kvalitní fotoaparát v mobilu?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Google +1 aneb jak se vám líbí
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies