Inventura ve vašem šatníku

Jaro už to rozbalilo na plné koule a to je ten správný čas podívat se na zoubek vaší garderobě. S čím ještě v sezóně jaro-léto 2012 naděláte parádu a s čím byste se měli nekompromisně rozloučit?

Fotografie zachycující muže při oblékání obleku

Kostkovaná košile

I když už ve vaší skříni straší nějaký ten pátek, módního faux pas se s ní nedopustíte. Je tak nějak roztomile rustikální, takže proč v ní nevyrazit na nedělní procházku do přírody

linternaute.com

Barevné plátěné kalhoty

V létě bychom se měli v módě trochu odvázat, takže klasické kalhotové barvy, jako černou, šedou nebo modrou si rezervujte na podzim a zimu. Jo, v létě běžte do barev – proč ne zelené nebo žluté pláťáky

linternaute.com

Pruhované triko

Evergreen. Na módní scéně se drží už několik desetiletí a nehodlá na tom nic měnit. Nemusí být jen v klasické kombinaci modrá-bílá, ale klidně si dopřejte i živější barvy. V létě ho skvěle zkombinujete s bermudami nebo kalhotami v živých barvách, v zimě doplníte klasickými džínami a sakem nebo pláštěm.

linternaute.com

Sluneční brýle typu Wayfarer od Ray Bana

Jestli vám sedí, proč ne (říkáme to proto, že nesluší úplně každému). Ale na trhu jsou i originálnější modely, tak není důvod, proč se wayfarerek držet jen ze setrvačnosti. Rozhodující je, aby vám brýle perfektně padly.

linternaute.com

Košile liberty

Pod tímto názvem se skrývá košile s romantickým květinovým potiskem. Je to jistota této sezóny, takže jste-li naladěni na stejnou romantickou notu, jděte do ní. Jestli váháte, jestli těch kytiček na vás nebude až moc, zvolte model s potiskem kolem vnitřní strany límce nebo manžet. Koneckonců, do práce v ní chodit nemusíte, ale na šik víkend ve dvou je jak dělaná.

linternaute.com

Bílé tenisky typu Stan Smith od Adidas

Jsou a budou in. V létě sáhněte po jejich plátěné verzi, na jaře a na podzim po kožené. Jestli jste zatoužili po přesně stejném modelu, tak podle našich informací Adidas s jejich výrobou brzy skončí. Ale stačí se jen porozhlédnout po podobném modelu u konkurence.

linternaute.com

Jednobarevná košile s bílým límečkem a bílými manžetami

Jsou značky, které je vytrvale nabízejí. Ale vy odolejte. A pokud už takový kousek ve skříni máte, zkuste se s ním co nejcitlivěji rozloučit.

linternaute.com

Klobouk „trilby“

Jestli jste jeho majitelem nebo jste ho náhodou zdědili, nevyhazujte. V létě samozřejmě sáhneme po odlehčeném modelu a sladíme se zbytkem outfitu. Nejenomže vám díky němu nehrozí úpal, ale úspěšně se odlišíte od kšiltovkové většiny. A propos, aristokratický klobouk vyžaduje i aristokratické způsoby: při setkání s dámou smekneme. Z kloboukové etikety ještě vybíráme: „Klobouk si pán samozřejmě musí také sundat, pokud vstupuje do křesťanského kostela nebo mluví s panovníkem.“ Tak abyste byli na tyhle eventuality připraveni.

linternaute.com

Bermudy nad kolena

Letos frčí silueta více na tělo a kratší, než jsme byli zvyklí. Nejenom skauti můžou ukazovat kolínka. Navíc styl preppy pořád letí. Abychom byli v obraze – preppy je sportovně-elegantní styl, podle kterého se na univerzitách oblékali američtí studenti z bohatších a lepších rodin. Jste-li založením rebel, nic vám nebrání obléct široké skejťácké bombarďáky. Ale ty nadkolenovky vypadají tak rošťácky!

linternaute.com

Sandály espadrille

U nás se sice až tak moc nevidí, ale hlavně v jižních zemích si bez nich léto neumějí představit. Nejsou drahé, můžete je sladit s barvou oblečení a skvěle se hodí k letnímu ležérnímu stylu. Rozhodně stylovější než žabky. K tomu tequilla, seňorita, margarita. Olé!

linternaute.com

Polokošile s masivním logem

Palec dolů. Tady rozhodně neplatí čím větší, tím lepší. Nejste chodící billboard. Když už logo na oblečení, tak diskrétní.

linternaute.com

Plátěný pásek

Na léto jak dělaný. S plátěnými kalhotami a pruhovaným trikem to bude skvělá trojka. Můžete si dovolit i trochu koketerie (proč ne Máme rovnoprávnost) a sladit barvu pásku s teniskami nebo jinou částí oblečení.

linternaute.com

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Není fotbal jako fotbal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies