Ideální mužská dovolená...

Léto klepe na dveře a s ním táké čas, kdy se vydáváme na dovolenou. Milé dámy, překvapte svého partnera a zařiďte pro něj tu ideální mužskou dovolenou. Poradíme vám pár tipů, po čem vlastně muž na dovolené touží.
žena na pláži

Ideální dovolená mužů - rychlá auta, ženy, alkohol

Většina mužů si chce, ostatně jako i ženy, na dovolené hlavně odpočinout. Pro tento účel je nejlepší nějaké přímořské letovisko, kde se po pláži prochází spousta nezadaných (nebo klidně i zadaných) žen. Muž si v takovémto případě lehne pod slunečník na lehátko se sklenkou čehokoli v ruce (máme samozřejmě na mysli alkohol) a vydrží tam klidně celý den.

 

Jen občas zajde schladit své tělo do přilehlého moře, nebo pro další sklenku svého oblíbeného pití. Když ho to přestane bavit, což v mnoha případech nehrozí, vypujčí si třeba rychlé auto, či motorku a jde se projet na blízký zavodní okruh, kde si odkrouží pár rychlých kol, ale zanedlouho už stejně zase leží na jeho oblíbené pláži.

Sport a dovolená - aktivitě se meze nekladou

Nenechte se však zmást předchozím odstavcem. Existují i muži , kteří neradi jen tak zevlují na pláži, obklopení krásnými ženami a alkoholem, by se unudili k smrti (to je samozřejmě hloupost). Pro takového chlapa je třeba dovolenou pojmout trochu aktivněji. Do denního programu takového jedince musíme zahrnout něco pro zocelení jeho těla, jako třeba projížky na horském i silničním kole, výšlapy na nějakou tu vysokou horu, skoky padákem, lezení po skalách a jiné aktivity.

Léto a dovolená - zlatá střední cesta

Někteří z nás však pohrdnou jak přílišnou aktivitou, tak přílišnou neaktivitou. Rádi chodí na poznávací stezky, do různých muzeí, navštěvují hrady a zámky a občas si zajdou na nějakou tu procházku, aby se mohli kochat překrásnou krajinou. To vše může být pro muže ideální dovolená, záleží opravdu na každém z nás, co máme rád.

Svět muže - další zajímavé články

Není pivo, jako pivo

Whisky a její historie

Dovolená výhodně - all inclusive

Co lidé nejčastěji hledají na internetu?

Za co muži nejvíce utrácejí?

Sázení - boom současnosti

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

SOUTĚŽ o parfém Calvin Klein ENCOUNTER
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies