Ideální muž podle žen

Časopis People nedávno vyhlásil anketu o nejpřitažlivějšího příslušníka mužského pohlaví. Vyhrál ji špičkový herec a milovník zvířat, George Clooney. Z ankety vzešlo hojně diskutované téma: podle čeho ženy posuzují ideálního muže?

Herec George Cloony na fotografii se psem

George Clooney nejvíce sexy mužem planety

George Clooney (45) vypadá stále mladě a svěže. Očekávané vítězství Brada Pitta se nepotvrdilo. Brad Pitt byl přitom jediným, kterého časopis People zvolil jako nejvíce sexy muže dvakrát (co na to asi říká jeho současná přítelkyně, Angelina Jolie?). Nyní je podruhé zvoleným i George (poprvé to bylo v roce 1991).

Podle čeho se ženy rozhodovaly, když vybíraly George Clooneyho? Rozhodně se nenechaly zviklat jen fyzickou krásou (ve světě showbyznysu existují i mnohem větší šviháci a navíc, Clooney kvůli roli ve svém dalším filmu přibral 15 kilogramů). George zvolil jako nejmužnějšího z mužů také jeden známý pánský internetový server, který zařadil mezi hlavní kritéria také inteligenci, charisma a smysl pro morálku. A takový George Clooney opravdu je.

Tajemství ideálního muže - Brad nebo George?

George Clooney je charismatický, skromný, žádný záletník. Miluje zvířata, šest let mu dělalo společnost prasátko Max a jednu dobu žil ve svém bytě i s hejnem hus. Ne, netvrdíme, že si máte ze svého bytu udělat farmu, ale můžete si vzít příklad z jeho charakterových předností.

Jak vypadá ideální muž podle žen

  1. Ovládá typicky mužské práce. Opravit rozbitou pračku by měl umět každý.
  2. Je něžný a umí lichotit. Ženy potřebují slyšet, jak jsou krásné, jak jim to dnes sluší a jak dobré jsou partnerky.
  3. Je upřímný. Že má v té sukni velký zadek jí ale radši neříkejte.
  4. Je výkonný. Výkonnost se samozřejmě netýká jen práce.
  5. Umí naslouchat. Ženy by si přály, aby jim muži rozuměli nebo se je alespoň snažili pochopit. Nadlidský úkol.
  6. Pečuje o sebe. Nemusíte být krásný jako Brad Pitt, ale měl byste o svůj vzhled dbát. Zápach potu, špína za nehty a ošumtělé oblečení patří do kategorie nejméně sexy muž roku.
  7. Je tolerantní. Ideální chlap toleruje ženské proměny nálady, nákupní horečky, bolesti hlavy před sexem i premenstruační syndrom.
  8. Je solventní. Touha po penězích je v ženském mozku údajně dána geneticky.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Helmut Newton – umění, nebo porno?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies