Husqvarna Ostrava – prodej a servis zahradní a lesní techniky

Sháníte zahradní či lesní techniku opravdu špičkové kvality? Pak neváhejte a navštivte prodej a servis Husqvarna v Ostravě. Nejenže zde najdete ty nejlepší stroje na trhu, ale i různá příslušenství a ochranné pomůcky.

Fotografie zachycujíc les prosvícený sluncem

Historie společnosti Husqvarna

Společnost Husqvarna je založena na více než 300 leté zkušenosti ve strojírenství a přesné výrobě. To však zahrnuje výrobu produktů, jakými jsou např. střelné zbraně či motocykly. V 17. století také Husqvarna dodávala muškety švédské armádě a až do počátku 90. let 20. století vyráběla jedny z nejlepších loveckých pušek na světě.

 

Pokud se jedná o motocykly, společnost Husqvarna byla již před 2. světovou válkou úspěšná v TT závodech. Na mistrovství světa v motokrosu v 60. a 70. letech zanechávali své soupeře až za sebou.

 

Ve Spojených státech amerických zase dominovaly v terénních závodech silné, lehké a rychlé motocykly, jak jinak než značky Husqvarna.

 

Historie Husqvarny je jako soubor vědomostí, jenž byly po celá léta předávány z generace na generaci. Z toho pak tato společnost těží a vylepšuje - vývojem výrobků ve spolupráci s těmi nejnáročnějšími uživateli, tedy profesionály.

Co společnost Husqvarna v Ostravě nabízí

Řetězové pily

Široká nabídka řetězových pil společnosti Husqvarna zahrnuje všechny druhy, a to od malých a lehkých pil po velké a výkonné pily určené pro profesionály.

Lesní křovinořezy

Lesní křovinořezy od Husqvarny patří k těm nejlepším na trhu. To je zapříčiněno kombinací nízké hmotnosti k vysokému výkonu a kvalitním pracovním nástrojům. Také jejich cena je velmi příznivá.

Plotostřihy

Plotostřihy vyrábí společnost Husqvarna hned v několika modelech speciálně vyvinutých pro různé účely. Nejen, že jsou tyto plotostřihy vybaveny těmi nejspolehlivějšími motory s nízkou úrovní škodlivých zplodin, ale obsahují i účinné a odolné žací lišty.

Foukače listí

Husqvarna má také v nabídce foukače listí, které vám zaberou viditelně méně času při odstraňování napadeného listí, než kdybyste to měli dělat s klasickými hráběmi. Najdete zde hned několik modelů, stačí si jen vybrat.

Sekačky ZTH

Nový produkt ZTH společnosti Husqvarna patří v oblasti profesionálních sekaček na trávu mezi absolutní špičku celého světa. Umožňují optimální ovladatelnost, výkonnost, kvalitu a samozřejmě funkčnost nejvyššího profesionálního standardu.

Zahradní traktory

Široká nabídka zahradních traktorů Husqvarna obsahuje hned několik univerzálních a snadno ovladatelných modelů s odlišnými šířkami sekání a další možností využití. Práce s těmito zahradními traktory bude jistě pro každého z vás požitkem.

Husqvarna Ostrava a její příslušenství a maziva

Husqvarna Ostrava má pro vás široký sortiment praktického, robustního příslušenství a doplňkových výrobků pro práce v lese, na zahradě a parku. Stejně jako všechny ostatní výrobky jsou i tyto vyvíjeny na základě požadavků uživatelů, z hlediska jejich funkčnosti, ergonomie a trvanlivosti. Nabídka příslušenství a maziv také zahrnuje ekologicky odbouratelné oleje a benzín.

O jaká příslušenství se jedná?

  • příslušenství k řetězovým pilám
  • příslušenství k rozbrušovacím pilám
  • příslušenství k vyžínačům a křovinořezům
  • příslušenstvím k riderům a traktorům
  • maziva

Bezpečná práce s Husqvarnou

Nejenže společnost Husqvarna má ve své nabídce mnoho strojů pro les a zahradu, které vám usnadní prácí, ale také se stará o vaši bezpečnost. Vybrat si můžete z řady příslušenství, ochranných prostředků a oblečení, se kterými se práce stává lepší, bezpečnější a dokonce i příjemnější.

 

Když Husqvarna vyvíjí příslušenství, doplňkové nástroje a oblečení, uvažuje stejně jako, když vyvíjí ostatní výrobky. Naslouchá právě vám, zákazníkům, a na základě vašich názorů vytváří podklady pro vzhled výrobků a výběr materiálů.

A jaká ochranná příslušenství u Husqvarny najdete?

  • pracovní oblečení
  • ochranné přilby
  • ochrana sluchu a zraku
  • pracovní obuv
  • rukavice
  • nástroje (sekery, mačety, nabíječky baterií, zvedací hák aj.)
  • nástroje k péči o stromy
  • kanystry

Husqvarna Ostrava - záruka pro každého

Co se týče záruk, i tady společnost Husqvarna vyniká. Na její produkty jsou uplatňovány tyto záruční lhůty:

  • Záruční doba na zboží: 2 roky
  • Záruční doba na zboží používané pro komerční účely: 1 rok
  • Záruční doba na náhradní díly: 2 roky
  • Záruční doba na vykonanou práci (oprava zboží): 3 měsíce
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 4 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

I věda může být populární
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies