Samuraj.cz

HTC TyTN - dokonalá mobilní kancelář

Lukáš Kamp

HTC TyTN, zpočátku označovaný jako Hermes, je mobilní komunikátor se špičkovou komunikační výbavou. Stává se tak dokonalou mobilní kanceláří s podporou UTMS, Wi-Fi, dotykovým displejem a mnoha dalšími funkcemi.

TyTN první z produkce HTC

Mobilní komunikátor HTC TyTN, který je známý pod jménem HTC Hermes je prvním aparátem z produkce HTC. Operační systém (Microsoft Windows Mobile 5.0) i rozvržení komunikátoru zůstalo stejné, ale výbava se v mnohém zlepšila. 

Technické parametry HTC TyTN Vzhled komunikátoru Rozměry: 112,5 x 58 x 21,95 mm Hmotnost: 176 g Barva: stříbrná Baterie HTC TyTN Typ baterie: Lithium-ion polymer Kapacita: 1350 mAh Pohotovostní doba: 200 hodin Max. doba hovoru: 5 hod. Paměť a procesor ROM: 128 MB RAM: 64 MB SDRAM CPU: 400 MHz Samsung Komunikace HTC TyTN Dual-mode HSDPA/UTMS: 2 100 MHz pro Evropu, 850/1 900 MHz pro USA GMS GPRS EDGE Funkce komunikátoru Bluetooth & Interface: 2.0 Wi-Fi MMS Java Comm Manager ClearVue PDF ZIP Fotoaparát: 2 Mpx Vysouvací klávesnice Dotykový displej Příslušenství HTC TyTN Baterie AC adaptér s USB konektorem Mini USB / USB Stereo sluchátka s mikrofonem Obal pro přenášení

Hodnocení: 4.0

Počet: 1

Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.