Hrůzostrašné mučící techniky

Mučení je drastický způsob plný bolesti, jenž slouží k získávání informací či jednoduše k potrestání. Mučení může sloužit také jako příprava daného člověka na popravu. Bohužel byli trestání i lidé, kteří se ničím neprovinili. Jistě jste si už všimli, že spravedlnost zvítězí jen zřídka kdy.

Mučírna

 

Jaké techniky mučení patřily mezi ty nejbrutálnější?

 

  • Vana

 

Ačkoli vana nezní nijak děsivě, přesto toto obyčejné “sezení ve vaně” nikdo nepřežil. Představte si, že vás ponoří do vody a vyčuhuje vám jen hlava. Pak vás pomažou mlékem a medem. Říkáte si, že to přece není nic strašného.

 

Ale tato směs přiláká hmyz, který se k vám přilepí a následně se začne krmit i na vás. Oběti byli pravidelně krmeny, takže na závěr koupání se voda změnila v hromadu výkalů. Po několika dnech oběti ležely ve vodě smísenou s výkaly a různým hmyzem. Byly tam také larvy a červy, takže se oběti rozkládali zaživa.

 

  • Pyramida

 

Oběti byli nejprve přivázáni lanem za ruce a nohy. Poté je pomalu spouštěli na ostrý vrchol pyramidy. Směrovali je tak, aby se jim špička zapíchla přímo do konečníku. Tomuto způsobu mučení se také říkalo “Jidášova kolébka”, protože sebemenší pohyb pro ně znamenal obrovskou bolest. Oběti na ní museli sedět a pokud je nezabila příšerná bolest, tak určitě zemřeli na infekci kvůli nehygienického vzezření pyramidy.

 

  • Řezání oběti zaživa

 

Dalším způsobem mučení bylo pověšení za nohy a následné řezání směrem od rozkroku k hlavě pomocí dvoumužné pily. Krev pořád tekla do hlavy a proto byli oběti často dlouhou dobu při vědomí. Při rozřezání břicha však nikdo takovou bolest nevydržel, dostali se do agónie a následně zemřeli.

 

Někdy byla oběť vysazena na tzv. “ostrého osla”. Nahoře měl ostré hroty. Jelikož na něj byly oběti vysazeny obkročmo a postupně jim na nohy přidávali závaží, rozkrojili je tímto způsobem vejpůl.

 

  • Krysy

 

K mučení však byli často využívány i zvířata. V tomto případě krysy. Na ležící oběti položili uzavřenou nádobu s krysami a postupně ji zahřívali. Krysy se chtěly dostat ven a jedinou cestou bylo prokousat se skrze měkké lidské tělo.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Záhadná úmrtí celebrit – 1. díl
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies