Hrdinská Ali Larter

Tuto krásnou blondýnku můžete spatřit obvykle ve filmech plných napětí,akce a dobrodružství. Jen tak se ničeho nezalekne a dokáže upoutat vaši pozornost ve většině scénách, kde se objeví...

Modelka Ali Larter při focení ve spodním prádle

Zrození sexy celebrity z New Jersey

Celé jméno slavné herečky zní Alison Gertrude Larter, narodila se 28. února 1976 v Cherry Hill. S modelingem začala velmi brzy, již ve svých 13-ti letech. S úspěšně rozjetou kariérou začala cestovat po celém světě a v 17-ti se usadila na nějaký čas v Japonsku. V roce 1995 po přestěhování zpět do Spojených států, začala studovat herectví. Již o rok později se dostala na titulní stránky časopisu Esquire a další nabídky ze stran nejrůznějších agentur se jen hrnuly.

Dnešní účinkování erotické plavovlasé krásky

Po začátcích na filmové scéně v seriálech Dawsonův svět a Nemocnice Chicago Hope, kde účinkovala v menších rolích, se začala stále více prosazovat. Do širší povědomosti diváků se dostala díky roli v hororu Nezvratný osud, které mělo i další pokračování. Největší oblibě se jí dostává v novém TV seriálu Hrdinové (Heroes) a filmu Resident Evil: Zánik.

Sexy Ali Larter  - zapříčinila rozchod Quentina Tarantina s jeho přítelkyní?

V roce 1996 si časopis Esquire vymyslel fiktivní hollywoodskou hvězdičku - Allegru Coleman, která údajně chodila s Davidem Schwimmerem a kvůli které se údajně Quentin Tarantino rozešel s Mirou Sorvino. Byla to Ali, kdo propůjčil Allegře svoji tvář a tělo.

Hayes MacArthur a Ali - kdy bude svatba?

Přítelem Ali je Hayes MacArthur, v prosinci 2007 se zasnoubili. Kdyby jim to náhodou nevyšlo, tak máte šanci. Ali totiž nemá ráda dokonale vypadající chlapy s vypracovaným svalstvem, kteří se neustále hlídají, menší pupek ji í vůbec nevadí...

Další zajímavé informace o sexy celebritách:

Vnadná Berenika Saudková

Eva Aichmajerová (nejen) nahá

Lucie Borhyová a její ňadra

Michaela Ochotská a fotky pro Playboy

Sexy kalendář Agáty Hanychové

Krásná a sexy Elisha Cuthber

Carmen Electra versus Pamela Anderson

Veronika Vařeková - prostě dokonalá...

Kelly Clarkson - nadějná hvězda Ameriky

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Vyberte si hudbu, která stojí za řeč
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies