Hrajeme online hry

Každý kdo má doma internet se u něj v dnešní době může zabavit nejrůznějšími způsoby. Jedním z nich jsou samozřejmě on-line hry. Existuje jich velké množství a my vám dnes povíme, které jsou ty nej.

Černobílá fotografie notebooku

PC a on-line hry

Na mnoha stránkách, které jsou specializované přímo na on-line hry můžete nalézt širokou nabídku her všech žánrů. Hráče zaujmou především střílečky, logické, sportovní hry, skákačky, oddechové nebo postřehové hry. Zadarmo si můžete zahrát, dokonce ve více hráčích na Bigpoint.com. Tady si každý najde svou oblíbenou hru. 

Jsou to ovšem jen jednoduché hry, chytnou vás sice, ale jen na krátkou chvíli. Níže si můžete přečíst stručný přehled nejhranějších on-line her.

Nejhranější on-line hry

Farmerama

V součastnosti jedna z nejoblíbenějších online her. Můžete se stát super farmářem na nejbláznivější farmě. Starejte se o své pole a zvířata, ale nezapomínejte ani na zábavu. Můžete stavět chlívky pro zvířata, sklízet úrodu a následně ji zpracovávat. Šílená zvířata vás rozhodně pobaví. Krásná grafika a veselá hra vás zabaví během dlouhým ziomních večerů.

Vzhůru za dobrodružstvím

Pokud jste fanda dobrodružství a zvýšené hladiny adrenalinu, zkuste ságu Drakensangu. Čekají na vás stíny minulosti šířící strach a děs. Chcete zachránit lidstvo před mocným drakem, který se právě probudil z temnot? Tak se staňte rytířem a bujejte za záchranu lidstva. 

V boji nebudeš sám, v této rolové fantasy, která tě zavede do světa 3D tě čekají i ostatní hráči. Tato hra je plná napětí.

Fotbal manager

Na nejvyšší příčky co se týče oblíbenosti, se dostala i tato sportovní hra. Vyberete si svůj tým, zařaďte se do soutěže a vyhrajte všechno co se dá.

Multiplayer ve hrách

U velké většiny her v dnešní době je určitě nutnost nainstalovat si do PC multiplayer. Pomocí této funkce se připojíte s kamarády na síť a čeká vás mnoho hodin zábavy. Možností se naskýtá hned několik.

Velmi zábavné jsou závodní hry, kdy se snažíte kamarádovi ujet tak rychle, jak to jen jde. Velice oblíbená je i střílečka Counter Strike. Tuto hru většinou hraje víc lidí rozdělených do dvou táborů. Cíl je jediný, zabít všechny protivníky.

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Lana Del Rey - kdo to, sakra, je?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies