Holka krev a mlíko Imogen Thomas

O téhle sexy ženské jste určitě slyšeli ve spojení se jmény slavných fotbalistů. Imogen si vždycky umí vybrat tu správnou partii. A může si vybírat, málo který mistr fotbalu dokáže jejímu ženskému tělu odolat. Imogen prostě a jednoduše umí své přednosti prodat.

Fotografie ženy, která pózuje ve spodním prádle

Imogen dokázala kluky z Manchesteru United pěkně rozhodit. Stala se důvodem rozporů v týmu, ale zřejmě jí to vůbec nevadí a čas od času jim svými sexy fotkami připomene, jakou že to měli v posteli krasavici.rednews.nova.cz

Imogen je pěkná potvůrka, dokázala odlákat i do té doby vzorného manžela a otce dvou malých dětí Ryana Giggse. To byl asi její největší fotbalový úlovek, nebo spíš ten o kterém se nejvíce mluvilo.

Jejím ženským křivkám neodolali také další kopalisti. Imogen sbalila Cristiana Ronalda, Matthewa Collinse, Dwighta Yorke nebo Jermaina Defoe. Zmákla i jednoho komika, Russela Branda. Tenhle chlapík se právě rozvádí s Ketty Perry, že by nemohl na Imogen zapomenout

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Jean Dujardin alias Brice, agent OSS 117 a George Valentin
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies