Holení intimních partií - vyzkoušejte to i vy!

Holení, ať už to schvalujete či ne, je stejně jen dekorací a současným módním trendem. A jak všichni víme, trendy se často mění. Někteří budou protestovat, že když se vyholíte, je to hygieničtější. Ale to nemusí být pravda. Každý by se měl svobodně rozhodnout a nedělat nic, co nechce. I když byste holení neopakovali, měli byste ho aspoň jednou zkusit. Třeba se vám to zalíbí.

Fotografie muže v bílých trenýrkách

 

Proč byste to měli zkusit?

 

Vy jste sám pro sebe tou největší motivací. Pokud vás často trápí pocit svědění v intimní oblasti nebo jste třeba nebyl “obdařen” tak jak byste chtěl, zkuste si chloupky zkrátit nebo úplně odstranit. Nejdříve zkuste svůj “porost” zkrátit na esteticky přijatelnou úroveň. Opticky tím svoji chloubu zvětšíte a přeci jen budete pro ženy mnohem více přitažlivější. Sportovci třeba holení upřednostňují kvůli lepším výsledkům.

 

Ženám se líbí muži, kteří o sebe pečují i tam dole. Je to i hygieničtější a pokud se takto zastřihnete a oholíte si třeba i varlata, partnerka vám pak může ochotněji a s větší chutí dopřát orální sex, po kterém touží všichni muži. Pokud ji orální sex nevadí, ale nijak zvlášť se do toho nehrne, může být problém právě ve vašem pubickém ochlupení. Asi ji nebavilo u orálního sexu vytahovat z pusy vaše chloupky.

 

Postup

 

U obou případů (zkrácení či úplné oholení) byste měl nejprve začít zastřihnutím chloupků. V případě holení “do hladka” se doporučuje zastřihnout chloupky pro jednodušší holení, jinak se vám mohou dlouhé chloupky do strojku zaseknout. Po zastřižení byste měli zbytek oholit mokrým způsobem. Nejlépe ve sprše s použitím pěny či gelu na holení. Pokud máte citlivou pokožku, klidně zvolte dámskou pěnu na holení. Jestliže nechcete vonět jako žena, vybírejte pěny bez parfemace. Na závěr použijte balzám po holení, aby jste zmírnili přecitlivělou a podrážděnou pokožku.

 

Když chcete chloupky jen zkrátit, tak vaše práce končí zastřižením na požadovanou délku. Ale jestli chcete partnerku překvapit něčím “navíc”, můžete si dohladka oholit varlata. Perfektního výsledku dosáhnete, když s varlaty oholíte i třísla. Až si budete chtít později váš spodní sestřih něčím oživit, vyzkoušejte vyholování chloupků do různých tvarů (trojúhelník, pásek, …). A pokud si nejste jistí, co se bude vaší partnerce líbit, tak se s ní poraďte. Určitě ocení vaši upřímnost.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 2

Diskuze

Vybrané video

Co si v kinech nenechte určitě ujít!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies