Hlasujte, která Miss je nejvíce sexy!

Zvolte nejvíce sexy Miss Magazínu Samuraj! Shlédněte profily vítězek soutěží krásy Miss ČR a Česká Miss, hlasujte pro tu „nej“ a pokochejte se jejich krásou v naší obsáhlé fotogalerii.

Fotografie českých modelek

Taťána Kuchařová - Miss ČR 2006

Jedinou Miss, která se zároveň stala vítězkou celosvětové soutěže krásy Miss Word, je Taťána Kuchařová. Zajímavé je, že všechny soutěže Miss, do kterých se v životě přihlásila, vyhrála. Taťána se může pochlubit mírami 88-63-90.

 

Taťána Kuchařová

 

Eliška Bučková - Česká Miss 2008

Devatenáctiletá Eliška Bučková, rodačka ze Strážnice, měla velké šance na výhru už od začátku. Šance se proměnily ve skutečnost a Eliška se tak stala Českou Miss pro rok 2008. Tato sexy kráska se může pochlubit mírami 88-65-96.

 

Eliška Bučková

 

Lucie Hadašová - Česká Miss 2007

Další rodačkou ze Strážnice a zároveň Českou Miss pro rok 2007, se stala Lucie Hadašová. Ta reprezentovala naši republiku ve finále Miss Universe, konečné 12. místo v celosvětové soutěži krásy bylo velkým překvapením.

 

Lucie Hadašová

 

Iveta Lutovská - Česká Miss 2009

Novou Českou Miss pro rok 2009 se stala sexy blondýnka z Třeboně, Iveta Lutovská. 181 centimetrů vysoká Iveta se může pochlubit mírami 93-64-94..Letos reprezentovala naši republiku ve finále Miss Universe, kde se umístila v první desítce.

 

Iveta Lutovská

 

Lucie Králová - Miss ČR 2005

Rodačka z Teplic se stala Miss ČR 2005. Je jedinou Miss od roku 2005, která je vdaná. Na Štiříně si vzala podnikatele Zdeňka Kaufmanna, se kterým má 2 děti. Jako jedna z mála modelek se může pyšnit také přírodními vnadami.Po dvou porodech má tak sexy tělo, že by jí ho mohla závidět leckterá „dvacítka". Luciiny míry jsou 95-65-93.

Zuzana Jandová - Miss ČR 2008

Další, v pořadí již dvacátou Miss ČR se stala 21-letá Zuzana Jandová. Zuzana je velmi krásná a sexy dívka, která nesmí v našem internetovém magazínu chybět. Tato kráska původem z Karviné, měří 180 centimetrů a pyšní se mírami 90-63-95.

 

Zuzana Jandová

 

Jana Doleželová - Miss ČR 2004

Jana Doleželová se narodila ve Šternberku. Poprvé o sobě dala Jana vědět, díky vítězství v soutěži Miss ČR 2004. V Miss World se umístila na skvělém devátém místě. Ovšem Jana není pouze Misska a modelka, ale také doktorka farmacie a navíc velmi oblíbená moderátorka. Nesmíme opomenout Janinu hereckou kariéru, zahrála si například po boku Mirka Šimůnka a Bolka Polívky v komedii Svatba na bitevním poli.

Kateřina Sokolová - Miss ČR 2007

Tato sexy rodačka z Přerova, se stala Miss ČR 2007, převzala tak pomyslné žezlo po Taťáně Kuchařové. V listopadu 2007 se zúčastnila Miss World v Číně. Její míry jsou 91-66-94. Pro zajímavost: Katka nafotila sexy fotky pro pánský magazín Playboy.

 

Kateřina Sokolová

 

Renata Langmannová - Česká Miss 2006

Absolventka Policejní akademie ČR, se narodila v Ivanovicích na Hané. V roce 2006 se zúčastnila soutěže krásy Česká Miss, kterou s přehledem vyhrála. Stala se tak nástupkyní Kateřiny Smejkalové. Renata se může pochlubit mírami 88-60-90.Také Renata se objevila v pánském časopise Playboy.

 

Renata Langmannová

 

 

Kateřina Smejkalová - Česká Miss 2005

Kateřina Smejkalová se narodila ve Šternberku, stejně tak, jako Miss ČR 2004, Jana Doleželová. V roce 2005 se stala Kateřina Smejkalová historicky 1.Českou Miss v soutěži krásy pořádanou bývalou Miss ČR - Michaelou Maláčovou. Její míry jsou 83-57-90.

Která z výše uvedených Missek je nejvíce sexy? Diskutujte pod článkem! Hlasovat můžete také v naší anketě, která je umístěna vpravo.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Vyhoď ten křáp a pořiď si pořádný notebook!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies