Hitparáda nejhezčích sportovkyň světa

Ana Ivanovič, Lindsay Vonn, Jelena Isinbajeva, Laura Flessel... Co mají tyhle křehotinky společného? Kromě toho, že jsou famózní sportovkyně, ověnčené světovými i olympijskými tituly, nabízejí jeden bonus navíc – fyzickou krásu. Tyhle slečny jsou pastvou pro oči. Uspokojí našeho sportovního ducha i vysoce vyvinuté estetické cítění. A co si budeme povídat, dvě hodinky tenisu nebo atletiky s pohlednou sportovkyní utečou jako voda, zatímco u těch škaredějších máme pocit, že se nám zastavily hodinky.

Záběr na spoře oděnou modelku

Sportovkyně nemusí vždycky vypadat jako zpocená mužatka. Dá se mezi nimi najít i pár modelkovských typů, které by z fleku mohly vyměnit tretry za lodičky a atletickou dráhu za předváděcí molo. A pokud je sportovkyně pohledná a k tomu ještě talentovaná, má vystaráno. O tu se sponzoři a reklamní agenti přetahují. Nezřídka si takhle obdařená slečna vydělá modelingem a reklamami víc než sportem. A nedělejme si iluze, v chlapském sportu to funguje stejně. Kdyby David Beckham vypadal jako průměrný český politik, neškrtl by si ani v reklamě na prášky na prostatu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Dragster – adrenalinová zábava pro chlapy
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies