Hit pro módní odvážlivce? Růžová!

Představa růžového oblečení vyvolá na rtech většiny z nás nechutný úšklebek. Růžová je přece určená ženám a my nechceme působit zženšile. Módní návrháři ale tvrdí něco jiného. Všechny barvy jsou všech a růžová je v pánské módě hitem číslo jedna.

Fotografie stojícího muže v růžové košili se založenými rukama

Hranice módy se neustále posouvají a platí to i pro pánský šatník, kde se začínají objevovat nejen klasické barvy jako je černá, hnědá a zelená, ale také mnohem jemnější žlutá, fialová nebo růžová. Jakoukoliv barvu jsme na svém oblečení ochotni zkousnout, ale růžová? To už je vážně příliš. Chlapi v růžovém na nás působí jako teplouši. Nebuďme ale neobjektivní a podívejme, se, co na růžový pánský šatník říkají ty, pro které se oblékáme - ženy.

Růžová pánská móda očima žen

Zatímco pro nás je růžová doslova vetřelcem, na ženy působí muž v růžovém tričku či košili jako afrodisiakum. A protože si na růžovou troufne jen málokdo, považují je za vyjímečné, odvážné jedince, kteří se nebojí experimentovat. Jen se zkuste projít v růžovém po městě a všímejte si obdivných ženských pohledů.

Růžová a celebrity

Růžovou nosí zejména muži, kteří znají módní trendy a nebojí se být středem pozornosti. Kromě stylistů a módních návrhářů nosí růžovou i celebrity a lidé ze showbyznysu.

Růžová v pánském šatníku

Pokud je pro vás jednolitá růžová příliš, jděte na to pozvolna. Pro začátek budou stačit růžové nápisy, růžové proužky na jinak zbarveném podkladě apod. Nosí se růžové košile, jemně růžová kravata (ne dohromady!), a to samostatně nebo v kombinaci s jinými barvami. Absolutním hitem mezi růžovými kousky pánského šatníku je ale růžové tričko s proužky a límečkem. Nikdy si však, ani v případě, že si růžovou nakonec zamilujete, neoblékejte více než jeden kousek růžového oblečení! Pak by mohly být narážky na váš vkus oprávněné.

Růžová móda není pro každého

Růžovou si nemůže obléci každý. Obézní muž může v růžové připomínat roztomilé, ne však vkusné prasátko, a také nesouměrné postavě tato barva více ublíží než pomůže. Světlí muži by měli volit jen světlounce růžovou, tmavovlasí si mohou dovolit i zářivou růžovou. Lépe růžová vynikne na opáleném těle.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Comeback božské Angeliny??
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies