Hilary Duff krade partnery

Hilary Duff od svých pěti let navštěvovala balet, a tak jako ve všem, i v něm byla výborná. Po dvou letech se dostala do velmi známého tanečního klubu The Nutcracker (u nás známý jako Louskáček) a dnes je držitelkou několika cen za herectví i za zpěv.

Hilary Duff

Herečka a zpěvačka Hilary Duff

Datum narození: 28.9.1987
Místo narození: Houston, USA
Znamení: Váhy
Přezdívka: Juicy, Hil, Hilie

 

Životopis Hilary Duff

 

Hilary Duff navštěvovala balet již od svých pěti let a byla v něm stejně dobrá jako dnes v herectví a ve zpěvu. Po dvou letech se dostala do známého tanečního klubu The Nutcracker. Později začala hrát v reklamách a ve svých jedenácti zabodovala v konkurzu na film Casper a Wendy, jenž ji zajistil slávu a úspěch.

 

Po tomto filmu hrála jen malé role, např. v seriálu Chicago Hope, ale ve třinácti uspěla v konkurzu na seriál Lizzie McGuire. Američané si tento seriál velmi oblíbila a s ním i Hilary. V některých dílech dokonce i zazpívala, a jelikož to nebylo ani trochu špatné, rozhodla se, že se dá na pěveckou dráhu. Tak vzniklo její první CD s názvem Santa Clause Lane.

 

 

V té době už Hilary Duff znala celá Amerika, takže není divu, že ji režiséři začali obsazovat do filmů jako o závod. První se jmenoval Agent Cody Banks. Poté skončilo natáčení seriálu Lizzie McGuire, a tak se produkce rozhodla natočit film Italské prázdniny.

 

 

Hilary dokonce za tento film získala cenu za nejlepší teenagerovskou roli roku. Potom si založila vlastní skupinu a začala se zpěvu věnovat naplno. Koncem roku 2003 ji vyšlo druhé a mnohem úspěšnější album Metamorphosis. V dubnu 2004 vyhrála cenu za nejlepší zpěvačku roku na Kids Choice Awards.

 

Hilary má svůj parfém

Hilary Duff je zpěvačka, herečka, módní návrhářka, obchodnice a aby toho nebylo málo, rozhodla se prorazit i v další oblasti. Podepsala smlouvu s americkou kosmetickou společností a přišla na trh s vlastním parfémem.

 

Hilary se tak přidala ke svým neméně známým kolegyním Paris Hilton, Céline Dion, Kylie Minogue či Jessice Parker, které také mají své vlastní kosmetické řady.

 

Hilary Duff přebírá kolegyním partnery

Poté, co herečka Lindsay Lohan začala chodit s mladším bratrem Nicka Cartera ze skupiny Backstreet Boys – Aaronem Carterem, vklínila se do jejich vztahu právě Hilary Duff. A zaujala ho tak moc, že Lindsay nakonec zůstala sama. Na přebírání partnerů má Hilary talent…

Nej… Hilary Duff

Nejoblíbenější film: všechny díly Ace Ventura
Nejoblíbenější sladkost: čokoláda
Nejoblíbenější barva: červená a modrá
Nejoblíbenější seriál: The Osbournes
Nejoblíbenější zpěvačka: Madonna
Nejoblíbenější zpěvák: Eminem
Nejoblíbenější jídlo: pizza
Nejoblíbenější předmět: matematika

 

Filmografie Hilary Duff

1997 – Opravdové ženy
1998 – Casper a Wendy; Podoby lásky
1999 – Sběratel duší
2001 – Lizzie McGuire; Slez ze stromu
2002 – Cadet Kelly
2003 – Agent Cody Banks; Dvanáct do tuctu; Italské prázdniny
2004 – Cesta za Ježíškem; Popelčin příběh; Nikdy to nevzdávej!
2005 – Pan Božský; Dvanáct do tuctu 2
2006 – Material Viros

 

 

Hilary a její CD

 

  • Santa Clause Lane
  • Metamorphosis
  • Hilary Duff
  • The Girl Can Rock
  • Most Wanted
  • Most Wanted (Enhanced)
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Adele – královna hitparád i prodeje
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies