Heidi Klum - módní pečeť z Německa

Jestliže se říká, že německé ženy jsou obdařeny menší krásou, než je tomu v jiných zemích, Heidi Klum dokazuje, že toto tvrzení má však svá slabá místa a už několik let spolehlivě zaujímá titulní stránky prestižních módních magazínů.

Heidi Klum

Heidi Klum - do modelingu po maturitě

Blízko německého Kolína nad Rýnem leží malé městečko Bergish Gladbach. Tam se Heidi Klum v roce 1973 narodila. Její kariéra začala náhodou, když poslala z pár svých fotek do soutěže jednoho časopisu. Bylo to všechno myšleno spíše z legrace, ta však skončila, když Heidi tuto soutěž vyhrála.

Heidi Klum - německá superstar

V tom okamžiku se z ní stala vyhledávaná modelka a po několika úspěšných letech v Evropě se přesunula do Spojených států. Všechno to vyvrcholilo titulní stránkou v renomovaném časopise Sports Illustrated, kde v roce 1998 předvedla kolekci plavek.

Heidi Klum - světová módní značka

Heidi Klum však nezůstala pouze slavnou modelkou, její jméno se objevuje na kolekcích šperků, parfémů, oblečení a dalších doplňků.

Heidi Klum - Seal a Sellers

Německá supermodelka má ze vztahu s italským playboyem Flavie Briatorem (jinak šéfem týmu F1 Renault) dceru Leni, poté si však za manžela vzala známého zpěváka Seala, jenž je otcem jejího druhého dítěte - chlapce s rodným jménem Henry Gunther Ademola Dashtu Samuel. Jak synkovi plavovlasá Heidi a zpěvák černé pleti Seal říkají, se bohužel zjistit nepodařilo.

Heidi Klum se podařilo prosadit i v televizi a i filmu, když se kromě jiných snímků objevila i v biografickém snímku o proslulém představiteli nešikovného komisaře Cloussea - Peteru Sellersovi. Zahráli si zde, jak jinak, sexy idol z té doby, Ursulu Andress, která se proslavila zejména jako Bond girl ve filmu Dr. No.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Rytmusovy zlatokopky - tlachy nebo realita?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies