Hayden Panettiere - sexy roztleskávačka z Heroes

Proč sledovat Heroes? Jeden z důvodů může být třeba nezničitelná roztleskávačka Claire Bennetová! Prohlédněte si fotky Hayden Panettiere, která i přes všechny filmové smrti zůstává naprosto neodolatelná a sexy!

Modelka Hayden Panettiere při svém focení se zbraní

Co se skrývá v metr a půl „vysoké“ blondýnce Hayden Panettiere? Obrovský herecký talent pěstovaný už od batolecího věku a pořádná jiskra v oku. Její matka protlačila malou Hayden do asi 50 reklam, v pěti letech dostala roli v seriálu One Life to Live, zajezdila si na zebře ve filmu Rychlý Stripes a taky ji můžete znát jako dceru Ally McBealové. Největší boom přišel se seriálem Heroes (Hrdinové), kde je díl od dílu krásnější. Začíná jako školní roztleskávačka a ve třetí řadě už je z ní sexy brunetka s pistolí v ruce! Má za sebou řadu vztahů s ještě větší řadou celebrit, momentálně je ale ve vztahu s boxerem Wladimirem Klitschkou. Závidět či nezávidět? Podělte se o svůj názor v naší diskuzi!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Kouzlo a bída cirkusů
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies