Gril pro chlapy? Určitě plynový!

Doba grilování už zaklepala na dveře. Na čem budete letos grilovat své oblíbené grilované dobrůtky? Co takhle vyzkoušet zahraní plynovové grily? Nikmu nebude vadit štiplavý smradlavý kouř v očích a grilované pochoutky budou výborné.

Fotografie grilu CAMPINGAZ ADELAIDE 4 PREMIUM

Super letní grilováníCAMPINGAZ EL PRADO 1800 DELUXE

Grilování je stále více oblíbenější úprava masa a všech dalším možných ingrediencí včetně ovoce i zeleniny. Nad grilovaným banánem možná každý druhý chlap ohrne nos, ale co taková grilovaná krkovička, to už je jiná co I na našich zahradách a dokonce balkónech je grilování stále častější. Možná proto se grily dnes nakupují opravdu ve velkém.

Plynové grily

Možná máte klasický gril na dřeběné uhlí či brikety. Neleze vám někdy ten kouř na nervy Zvlášť pokud se letním večerem prohání vítr. Zkuste ten čoudící gril vyměnit za zahraní plynový gril. Plynové grily mají určité výhody, jistě je oceníte.

Možnosti plynového grilu

Samozřejmě je na něm možno ugrilovat, co jen se vám zamane. Plynový gril se umí proměnit v horkovzdušnou troubu, stačí jen přiklopit víko a už se to peče i na otáčecím rožni. Obrovskou výhodou plynových grilů je regulace teploty. Díky regulaci můžete sobě připravit pěkně šťavnatou krkovici a drahé polovičce nějakou tu zeleninku, aby nepřibrala ani deko navíc.

CAMPINGAZ GENESCO 4 CLASSIC LJaký gril si vybrat

Výběr záleží jen na vás. Na www.levneelektro.cz najdete hned několik zahradních plynových grilů. Chcete menší se dvěma plynovými hořáky, větší se čtyřmi plynovými hořáky, opravdu vychytaný nebo se spokojíte s kvalitní klasikou. Ovšem všechny plynové grily Campingaz zaručují snadnou údržbu a lapač tuků. Na www.levneelektro.cz najdete několik modelových řad zahradních grilů. Ůžete si vybrat grily s různýmy rošty, co se týče materiálu. Na výběr máte ze smaltu, chromu, litiny nebo kombinace litiny a smaltu. Každý si najde gril pro svou zahradu.

Už máte vybráno

Vybrali jste na www.levneelektro.cz V tom případě, jste dobře udělali. Všechny plynové grily jsou skladem, připraveny k okamžitému dodání. Samozřejmě není problém tady také dokoupit nejrůznější sortiment příslušenství ke grilování.

Tak přejeme dobrou chuť!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Ty nejlepší gadgety pro správné chlapy
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies