Golf Blade vs. sluneční brýle

Nemáte rádi dnes už klasické kšiltové, neboli baseballové čepice? Vadí vám sluneční brýle či nemůžete najít žádné které by vám slušely? Golf Blade je výrobkem pro vás. Originální, funkční a stylový doplněk nejen pro golfisty.

Fotografie golf blade 1

Golf Blade vs. baseballová čepice

Řada sportů vyžaduje speciální vybavení. Pro mnoho z nich také musíte mít speciální oděv. A u některých se prostě neobejdete bez nějaké ochrany očí proti slunci. Nejpopulárnější variantou bude v tomto případě určitě baseballová čepice, která je opravdu univerzální a v určitých oblastech stále módní.

 

Golf Blade vs. baseballová čepice – nevýhody

Jsou lidé, kterým prostě čepice a to, že se jim pod ní potí hlava, vadí. Kdo by chtěl mít uvařený mozek? Navíc je kšilt poměrně velký a zabraňuje v pořádném výhledu.

 

 

Golf Blade vs. sluneční brýle

U některých aktivit vám sluneční brýle vadit nebudou. Ale co mají dělat takoví golfisté, kteří potřebují nezkreslený výhled na hřiště? Když se díváte přes sluneční brýle, sklo vám odčerpá některé barvy. Navíc pořád vnímáte okraje. A teď máte přesně odpálit míček, přičemž potřebujete mít přehled o dění kolem.

 

 

Golf Blade vs. sluneční brýle

Golf Blade je vynálezem pro všechny nespokojence. Široký výběr barev a základnich stylů uspokojí každého náročného muže. Jak funguje? Jde o speciální brýle nebo spíše stínítko na oči, které blokuje dopadající světlo, ale nijak ho nefiltruje, takže mají klid nejen vaše oči, ale i hlava, protože se nemusí potit pod čepicí.

 

 

Golf Blade a dioptrické brýle

Máte problémy se zrakem a nosíte dioptrické brýle? Není problém. Pomocí speciálního systému uchycení si lze zhotovená diptrická skla připnout ke Golf Blade a máte absolutně originální doplněk. Nebo nepostradatelnou herní součást?

 

 

Golf Blade – ocenění

Golf Blade byly na prestižním veletrhu Vision Expo 2004 ohodnoceny jako nejinovativnější výrobek z minimálně tisícovky jiných exponátů, takže jde vidět, že i v Las Vegas uznali výjimečnost tohoto produktu.

 

 

Golf Blade – kde u nás koupit a jaká je cena?

Tento jedinečný nizozemský výrobek se dá pořídit především v obchodech s golfovými potřebami. Cena se pohybuje kolem 1500 Kč, což za takovou raritu není nijak závratná částka.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Soutěžte s Vřískotem 4 o skvělé ceny
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies