Goldie Hawn jak ji nepamatujete

Blondýna, která má neskutečný šmrnc a jiskru v oku i dnes, kdy jí je 65 let. Dneska můžete kouknout, jakým sexy kouskem byla Goldie zamlada. Asi si ji z filmu Kaktusový květ, který vznikl v roce 1969 nepamatujete.

Herečka Goldie Hawn na propagační fotografii

blog.needsupply.comUž jako malá blondýnka v sobě Goldie měla spoustu elánu, proto hopsala v baletu a ve stepu. Odtud se později dostala až do televize, kde blonďatou krásku lidé rádi viděli v různých televizních show.

Goldie měla velké štěstí, protože hned její první film Kaktusový květ ji vystřelil tak vysoko, že by jí to mohla kdejaká jiná herečka závidět. Goldie tenkrát nepotřebovala prolézt desítky ložnic režisérů, ani se vylepšovat silikonem na nejrůznějších částech těla. Tenkrát asi fakt stačil prostý talent.

Goldie známe jako komediantku hlavně z filmů Odpolední směna, Vojín Benjaminová či Trenérka. Ale rozhodně se její role nedají srovnat třeba s rolí Lindsay Lohan v oněch dnešních typických amerických komediích. Komedie, ve kterých účinkovala Goldie měly vždy hlubší podtext. Často ztvárnila ženu, která se ocitla na životní křižovatce.

Při natáčení filmu Odpolední směna si začala s Kurtem Russelem, asi jim to celkem klape, protože jsou spolu ještě dneska.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Courteney Cox opět ve filmu Vřískot
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies