Goldfingers – klub, kde Vám zatančí nejkrásnější děvčata

Krásu jedné z nich již na své titulní stránce ocenil i pánský magazín Playboy. Pojďte se s námi podívat, na co vše, kromě krásných dívek, se můžete v night clubu Goldfingers těšit.

Snímek zachycující logo kludu Goldfingers

Kromě vystoupení na pódiu (klub Goldfingers se nachází v bývalých prostorách divadla) je to i bohatá nabídka privátních tanců, a to přímo na stole před Vámi, ve Vašem klínu či soukromé místnosti. Vybrat si také můžete i specialitu v podobě kreslení či večeře servírované na nahém těle některé z tanečnic.

V Goldfingers „teče“ zábava plným proudem

Kromě „specialit“ v podobě krásných dívek Goldfingers doslova přetéká kvalitním pitím (vodka, whisky, rum, tequilla, pivo apod.), kubánskými doutníky značky COHIBA a samozřejmě šampaňským, jehož nabídka je tak pestrá, že ji tento klub prezentuje na samostatném lístku (viz zde), na kterém najdete i „lahůdky“ v podobě značek MOËT, DOM PÉRIGNON, MUMM CORDON či LOUIS ROEDERER.

Zábava „galaktického“ formátu v centru Prahy

V Goldfingers tedy můžete potěšit prakticky veškeré své smysly. Za zábavou galaktického formátu přitom nemusíte cestovat přes půl světa, stačí, když se dopravíte na Václavské náměstí v Praze (pokud se tedy nenecháte přivést limuzínou), kde se tento night club nachází. Zábavu si zde můžete užívat celou noc až do rána. V Goldfingers se zábavě meze nekladou!

Místo si rezervujte nejlépe několik týdnů předem

V případě tohoto klubu se pak nevyplatí váhat. Díky tomu, že tento klub začal jako první v České republice nabízet striptýzové tance, je známý u našich západních sousedů, Velké Británii i USA, kteří jej hojně navštěvují. Pokud se tedy rozhodnete zkusit, jak vypadá neomezené množství zábavy, rezervujte si v Goldfingers s předstihem stůl (kontakty pro účely rezervace najdete na těchto internetových stránkách: http://www.goldfingers.cz/contact/.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.5 Počet: 2 Nejlepší: 3 Nejhorší: 2

Diskuze

Vybrané video

Nejkrásnější tanečnice nahoře bez
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies