Garážová vrata pro plechového miláčka

Pánové, dneska se vykašlete na ženské, budeme řešit pohodlí a bezpečí jiné záliby, než jsou ženské. Dopřáváte dostatečný luxus vašemu autu, motorce, čtyřkolce nebo bůh ví, co v té garáži vlastně ukrýváte? Aby byly vaše vozítka v bezpečí, je důležité pořídit kvalitní garážová vrata.

Fotografie vrat do garáže

Co bude pro autko nejlepší?

Chlapi, až se dostanete k výběru garážových vrat, trochu zpomalte a dopředu si to dobře promyslete. Vám to jistě půjde lépe, než kdyby dostala nákup garážových vrat na starost vaše partnerka. Chlapi naštěstí mají blíže k tomu, přemýšlet o funkčnosti, než o tom, jak to bude vypadat. Ale pozor, garážová vrata by určitě měla esteticky pasovat k celému domu, hlavně tedy ke vchodovým dveřím a k oknům domu. Vaše auto určitě opečováváte, jezdíte s ním do myčky, necháte si ho navoskovat, ale to není všechno. V bavlnce teprve bude, až ho budou chránit kvalitní garážová vrata, nejlépe vyrobená přesně podle vaších požadavků, takže garážová vrata na míru.

Poslechněte si reference

Proberte téma garážová vrata s kamarády u pivka, každý vám řekne svou zkušenost s tou či onou firmou specializující se na montáž, prodej a výrobu garážových vrat. Také se možná dozvíte co vás čeká před nákupem a že by možná nebylo úplně od věci si firmu trochu otestovat. Oslovte, jednu, dvě, tři firmy a požádejte o nabídku s předběžnou kalkulací. Hlavně, aby pak předběžná kalkulace souhlasila alespoň z 90 % s tou koncovou. Chlapi, hlavně neseďte na penězích a trochu zainvestujte, co vyzkoušet například garážová vrata DoorHan?

Co si můžu udělat sám?

No moc toho nebude, ale rozhodně si garážová vrata můžete sám vybrat. Na trhu jsou k mání sekční garážová vrata, rolovací garážová vrata, výklopná garážová vrata a pro opravdu velké otvory - průmyslová garážová vrata.

Možná ještě zvládnete vyměřit prostor, který bude potřeba pro instalaci vrat, ale chce to opravdu být pozorný, někde na něco zapomenete, vrata potom přivezou a pak se budou všichni divit, že se do díry nevlezou. Obecně je třeba počítat s deseti centimetry po oboou stranách a páctnácti centimetry u stropu garáže.

Instalaci vrat raději vždy nechejte zkušeným odborníkům, vy si zatím můžete užívat nějaké příjemné chvilky.

Doporučujeme sekvenční garážová vrata

Sekvenční garážová vrata patří mezi nejžádanější. Jistě budou vyhovovat i vám a vaší garáži. Sekční garážová vrata vám neuberou žádný prostor před garáží, protože se otevírají svisle nahoru. Jejich výhodou je velice tichý a plynulý chod, takže váš příjezd nikdo neuslyší. Další výhodou je to, že nevyžadují pravoúhlý vjezd do garáže, klidně se dají instalovat i pokud je otvor zkosený nebo do oblouku.

Co materiál?

Garážová vrata DoorHan jsou vyrobena ze dvou pozinkovaných ocelových plechů jejichž výplň je tvořena polyuretanovou pěnou. Pozinkované plechy pak mohou být podle vašich požadavků nalakovány, potaženy PVC folií imitující dřevo nebo zvolte povrch stucco. Imitace dřeva se vůbec nemusíte bát, protože fólie je velice odolná proti nízkým i vysokým teplotám a také proti UV záření.

Pak už zbývá jen si vybrat design sendvičových panelů a barvu. Sekční garážová vrata se pak dají vyrobit až ve 250 variantách. Některé firmy vám výjdou se vzorníkem barev natolik vstříč, že budete mít svá originální sekční garážové vrata.

Vychytávky

Všechny garážová vrata lze samozřejmě ovládat pomocí dálkového ovládání, klínového spínče, ale také pomocí snímače otisku prstů.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Machete - nová mexická bomba!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies