French Open 2006 - Vaidišová si sen nesplní

Už už se mohli čeští tenisoví přiznivci těšit na účast naší tenistky ve finále grandslamového turnaje French Open. Nicol Vaidišová však po předchozích zápasech, kdy se jí průběh hry podařilo otočit, už nedokázala vzdorovat Rusce Kuzněcovové.
Tenistka Nicol Vaidišová zachycena při tenisovém turnaji

French Open 2006 - začátek byl nadějný

Vaidišové se sice opět jako při utkáních s Mauresmovou a Williamsovou úplně nepovedl vstup do hry, ale znova zabojovala a v kritickém momentu první sady, kdy ztratila své podání, začala Kuzněcovovou přehrávat. Prolomila soupeřčino podání a nakonec rychle dovedla první dějství do vítězného konce ještě před tie-breakem.

French Open 2006 - útlum ve druhém setu

Česká tenistka hrála v tom okamžiku svůj nejlepší tenis a Kuzněcovová ji nestačila. Obrat však nastal ke konci druhé sady, kdy Vaidišová začala být nervózní a přestalo se jí dařit servírovat. Mohla už utkání vyhrát, ale nepodařilo se ji udržet v desáté hře druhého setu udržet si svůj servis a poté už soupeřky směřovaly k tie-breaku. V něm Nicol opět dotahovala soupeřčino vedení, ale Kuzněcovová byla už evidentně na koni a sadu získala pro sebe.

French Open 2006 - český zázrak dohrál

Ve třetím setu už Ruska naprosto převzala otěže zápasu do svých rukou. Vaidišová už nedobíhala údery a vypadalo to, že ji předchozí zápasy se současnou a bývalou světovou jedničkou vzaly moc sil. Prohrála 2:6, přesto je semifinálová účast velkých úspěchem, který ji přivede až na třináctou příčku světového žebříčku. Ve druhém belgickém boji o finále porazila Heninová-Hardennová svou krajanku Clijstersovou po poměrně hladším průběhu a utká se s Kuzněcovovou o gramslamovou trofej.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Nové drsné filmy v našich kinech
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies