Freida Pinto – vycházející hvězda z Indie

V našem dnešním článku přinášíme zajímavé informace o hvězdě filmu Milionář z Chatrče Freidě Pinto. Indická herečka odmítla nabídku na roli Bond girl.

 

Modelka Freida Pinto na své propagační fotografii

Dětství trávila v rušné Bombaji

Krásná modelka a herečka Freida Pinto se narodila v přelidněné Bombaji v Indii 18. 10. 1984. Otec pracuje jako vedoucí pobočky jedné z bank a matka je ředitelkou střední školy. Rodiče tedy měli dostatek finančních prostředků na kvalitní vzdělání pro své děti. Freida Pinto vystudovala umění, její sestra Sylvia je vedoucí výroby indické zpravodajské televize.

Freida Pinto je úspěšná modelka a nadějná herečka

Ihned po dokončení studií podepsala smlouvu s agenturou Elite, která sexy modelce dopomohla vytvořit si pevnou pozici. Fotila pro mnoho známých časopisů, například De Beers, Hutch, Airtel, Beautiful People, Renaissance a mnoho dalších. Objevila se i v televizních reklamách na žvýkačky Wrigleys. V roce 2006 začala natáčet 52 dílný dokumentární televizní seriál Full Circle. Během ročního natáčení navštívila Malajsii, Indonésii, Singapur, Thajsko a další země.

Milionář z chatrče a vstup mezi celebrity

Průlom v kariéře Freidy Pinto způsobil film Milionář z chatrče. Hlavní role v celovečerním filmu jí přinesla slávu a obdiv milionů lidí z celého světa. Úspěch filmu podtrhují čtyři Zlaté glóby a celkem osm Oscarů. Mezi indickými modelkami Freida Pinto již patřila mezi uznávané, ovšem úspěch takového rázu jí doslova změnil život. Nyní se jí nabídky do filmů jen hrnou a jak sama říká, není snadné se rozhodnout. Nedávno indická naděje odmítla dokonce nabídku na roli Bond girl v připravovaném díle agenta Bonda 007. Prý by to nebylo vhodné pro její image...

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Gadgety jsou zpátky
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies