Francouzská sexy zpevačka Alizée dobývá svět!

Mladá a talentovaná zpěvačka svým sexy vzhledem okouzlila milióny mužů na celém světě, ženám se zase líbí její zpěv. V dnešním článku vám představíme a na několika sexy fotkách i ukážeme, francouzskou zpěvačku Alizée.

Zpěvačka Alizee na své propagační fotografii

Hudba, tanec a soutěž talentů

Alizée se narodila 21. 8. 1984 v historickém městě Ajaccio na ostrově Korsika. Již od 4 let navštěvovala Alizée hodiny tance a později se zaměřila i na divadelní tančení. A právě v divadle našla mladá Francouzka zalíbení také ve zpěvu. V roce 1999 se přihlásila do soutěže talentů francouzského kanálu M6. Nejprve se Alizee chtěla přihlásit do kategorie tanec.

 

Podle pravidel však mohly tančit jen skupiny. Aby si Alizée zpravila chuť, soutěžila mezi zpěvačkami. Celou soutěž s přehledem vyhrála a ve světě hudby se stala velmi známou osobností.

Moi... Lolita, Alizée vstupuje do světa celebrit

Opravdový průlom v kariéře zaznamenala krásná zpěvačka se singlem Moi... Lolita. Nový singl v rekordním čase obsadil přední místa francouzské hitparády a celý půlrok se držel mezi desítkou nejprodávanějších singlů vůbec.

 

Fenomenální úspěch mladé, talentované a navíc neuvěřitelně sexy zpěvačky brzo přesáhl hranice Francie. Oblíbili si ji také v Belgii, Španělsku, Itálii, Německu, Švýcarsku, Holandsku, Polsku, Rusku, ale také v Kanadě a Asii.

Spokojené manželství a vysněný muž

Pokud by si snad nějaký muž dělal na tuto mladou hvězdu zálusk, musíme ho zklamat. Alizée se totiž 6. listopadu 2003 v Las Vegas vdala. Jejím manželem se stal Jeremy Daniel Chatelain, se kterým se seznámila již o 3 roky dříve. 28. dubna 2005 tento šťastný pár s potěšením světu oznámil narození dcery Anny-Lee.

Další sexy celebrity na Samuraji

Mena Suvari - americká kráska

Zuzana Norisová

Nicole Scherzinger

Sexy přítelkyně fotbalistů

Skandální Kate Moss

Lucie Petrišková – nástupkyně Paris Hilton nebo Agáty Hanychové?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Dnešní "zbraně budoucnosti"
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies