Finance - vztahem ke krachu?

Neshody a sexuální vyprahlost ve vztahu umíte napravit - milováním. Problémy s nedostatkem financí ale musíte likvidovat prevencí, dříve než vzniknou. Ochraňte své peníze během všech stádií vztahu...

Snímek zachycující smějící se ženu, užívající si krásného počasí

Finance - seznamte se

Ženy přímo zbožňují zabezpečené muže. Abyste mocným zůstal i nadále, na vrcholu začátku vztahu zmenšete demonstraci své kupní síly. Postupem času ženě představte i vaše finanční limity.

Finanční náklady napůl?

Vydělává vaše přítelkyně? Poté je víc než jasné, že bydlení budete platit spolu. S „půl napůl” úspěch mít nebudete. „Romantické” bude, když sám budete platit o trochu víc (co byste neudělal pro její spokojenost?). Nejlépe uděláte, když naučíte finačně hospodařit i svou drahou polovičku...

Finance - ukládejte, ukládejte

Vaše závazky jsou vedle bydlení i děti a investice na bezstarostné stáří. Kombinujte možnosti, využijte penzijního připojištění a potomky správně nasměrujte (stipendium se vždycky hodí). Děti si navíc mohou přivydělávat sami.

Rozchod na obzoru - finanční otřes?

Ať už své vyvolené věříte sebevíc, myslete na sebe do budoucna. Sepište si předmanželskou smlouvu. Notářský dokument se může vztahovat prakticky na cokoliv (výjimku tvoří nejběžnější součásti domácnosti).

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Procesory budoucnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies