Filmy smrdící kanibalismem

Filmy, které vám v dnešním článku představíme, rozhodně nejsou určeny pro žádné padavky. Hlavní roli v nich hraje nejen smrt, ale také kanibalové, kterým není nic ani nikdo svatý! Ostatně, přesvědčte se o tom sami…

Fotografie muže, který se chystá sníst syrové maso

Dr.Hannibal Lecter

Jedním z nejznámějších kanibalů, který se ve filmech objevil, byl dr. Hannibal Lecter - seriový vrah (původně psychiatr), který vraždil některé své pacienty, aby je následně pojídal. Nikdy ovšem necítil pocit viny… Tvrdil, že zabíjel jen ty, kteří si to zasloužili – tedy pedofily, násilníky, apod. Tím, že je jedl, jim vlastně svým způsobem vyjadřoval svůj názor na ně, protože jimi pohrdal. Jak to tak ve filmech bývá, po několika vraždách byl samozřejmě chycen a doživotně umístěn do Baltimorské státní nemocnice pro duševně choré zločince. Zajímavé je, že nikdy jej nedokázali psychicky vyšetřit, protože se tomu bránil. Navíc policie využívala jeho při chytání dalších vrahů. Dr. Lectera ve filmu ztvárnil známý herec Anthony Hopkins.

Dr.Hannibal Lecter

Apocalypse domani (Cannibal Apocalypse)

I když je film Apocalypse domani poněkud staršího data, je i v dnešní době oblíbený – zejména u těch, kteří se vyžívají ve filmech s kanibalistickým nádechem. Ve zkratce je film o tom, jak kapitán záchranné vojenské jednotky vysvobodí ve Vietnamské válce dva americké zajaté vojáky, kteří vykazují známky kanibalismu. Během záchrany jej jeden z nich pokouše. U kapitána se začnou objevovat kanibalské choutky, které nelze potlačit. Zajímá Vás, jak to dopadne Nakonec se kapitán spojí s vysvobozenými vojáky, po cestě potkají ještě jednu ženu (kterou samozřejmě také nakazí) a pak tato povedená skupinka po sobě zanechává velmi krvavou spoušť. Zkrátka, chuť na lidské maso je neovladatelná...

Cannibal Apocalypse

Hranice smrti

Filmový masakr s názvem Hranice smrti je dost krutou podívanou, kterou lze doporučit jen těm se silnými žaludky - Saw a nebo Hostel jsou oproti tomuto filmu poměrně slabý čajíček… Film je o tom, jak parta zlodějů prchá s ukradenými penězi přes hranice a na chvíli zakotví ve starém hostinci. Zde narazí na podivínského chlapíka a jeho rodinu, která se zde skrývá. Samozřejmě to není vše! Z tohoto týpka a jeho rodiny se nakonec vyklubou fanatičtí neonacisté se sklony ke kanibalismu. A právě v tu chvíli začíná boj na život a na smrt. Zajímá vás, kdo přežije a nebo kdo koho nakonec slušně řečeno „sní“ Pokud ano, tak si rozhodně nenechte tento film ujít!

Hranice smrti

Pro zajímavost:

Scenárista a režisér tohoto filmu - Xavier Gens, se netají zálibou ve filmech jako je například Texaský masakr motorovou pilou, Noční můra v Elm Street, Saw a nebo Barbar Conan. Kdo tyto filmy viděl, může si domyslet, jaký film Hranice smrti asi bude.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Sexy Nicole Scherzinger v 'Men in Black 3'
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies