Filmy- filmové propadáky tohoto tisíciletí

Ne vždy má právě natočený film takový úspěch, jak by čekali jeho producenti. Takový snímek pak skončí v propadlišti dějin a stane se z něj filmový propadák. Pár takových vám dnes představíme.
Fotografie filmové klapky

Metropolis - svět tento film nepřijal

Přestože tento snímek patří ke klenotům světové kinematografie, v době kdy vznikl byl diváky nepochopen. V roce 1927 ještě v kinech běžely němé filmy, ale režisér Fritz Lang přišel s něčím nevídaným. Svůj film zasadil do roku 2026 a byl plný mrakodrapů, létajících strojů a robotů. Svou dobu tak překonal o několik desetiletí.

 

Diváci však na jeho film nechodili, což mělo při jeho tehdejší ceně 7 milionů marek nečekané katastrofální důsledky. Studio, které do filmu investovalo, nechalo film několikrát přestříhat a zkrátit, aby alespoň trochu kompenzovalo své ztracené investice. Metropolis se tak stal jedním z nejdražších filmů historie, ale také jedním z největších filmových propadáků historie.

Kočičí žena (Cat women) – komiksová kultura

Hlavní roli v tomto filmu si zahrála půvabná Halle Berryová. Představila se nám tady jako výtvarnice Patience Phillipsová, kterou její šéf nemá zrovna rád. Shodou nešťastných náhod tahle žena zemře, ale díky magické egyptské chrámové kočky jménem Půlnoc získá druhý život.

 

V noci má Patience zvláštní schopnosti, je rychlejší, obratnější a má zostřené smysly. Snaží se očistit své pošpiněné jméno, aby se opět mohla v dobrém shledat se svým milovaným policistou. Tento zfilmovaný komiksový příběh však fanoušky příliš nenadchl a mezi takové filmy jako Batman se nezařadil.

Kalhoty v pozoru – dění mezi mládeží

Kalhoty v pozoru je typická německá komedie pro dospívající mládež plná pěkných holek a nadržených kluků. Dala by se přirovnat ke komedii typu Holky to chtěj taky, nebo Kluci to taky chtěj a pořád. Diváky však nezaujal, tudíž se z něj stal další filmový propadák, který skončil v propadlišti filmových dějin.

Kultura - další zajímavé články pro ženy i muže

Spiderman 3 - čeká jej výzva života

Norbit - Eddie Murphy v trojroli

The Simpsons Movie - Simpsonovi ve filmu

Divočáci - motorkářský výlet slavných

Alpha dog - příběh plný hvězd

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Gadgety jsou zpátky
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies