Filmoví sexy kanci

Jak to dělají, že mají na každém prstě aspoň dvě ženské? Peníze, vypracované postavy nebo osobní kouzlo? Inspirujte se naším výběrem filmových svůdníků a dokažte to, co oni!

Herec Daniel Craig jako James Bond

David Craig svádí ženy nejen šarmem, ale hlavně vypracovaným tělem! Zkuste to samé! (Zdroj: buddytv.com)Daniel Craig

Existuje někdo proslulejší, co se žen týče, než James Bond Kdo jiný dokáže získat každou na kterou se jen podívá a přitom zůstává vždy hladce oholen, dobře naladěn a nebezpečně krásný, ať se děje co se děje Nikoho jiného nenajdete. Chcete být jako on Stačí se inspirovat jeho smyslem pro eleganci a nebezpečí. Oblékněte si ten nejlepší oblek, který najdete, za pas připevněte Vaši oblíbenou zbraň a hurá zachraňovat svět a krásné ženy v ohrožení života!

Patrick Swayze

Patric Swayze v hříšném tanci (Zdroj: dlisted.com)

V hříšném tanci z roku 87 pobláznil svými pohyby snad každou ženu a dívku v rozmezí od 10 do 99 let. Máte-li aspoň trochu smysl pro rytmus a rovnováhu, co takhle vyzkoušet lekce latinsko-amerických tanců Buď budete mít na každém prstě jednu tanečnici a nebo alespoň jednu pořádnou.

Kromě hlavní role v Dirty Dancing Swayze nazpíval i jednu písničku ze soundtracku - „She's Like the Wind“, která se okamžitě stala top ten hitem. Velké scény už ho ale nečekaly v druhém dílu Hříšného tance, Havana Nights, kde se objevil pouze na pár minut jako učitel tance. I tak si ale jednoznačně zaslouží označení sexy filmový kanec!

Heath Ledger jako Casanova (zdroj: fmforums.co.uk)

 

Heath Ledger

Kdo jiný by byl schopný zahrát roli Giacoma Casanovy než právě Heath Casanova byl známý svůdník, měl na své pažbě stovky zářezů. Jeho svádění podlehla každá, jak sám říkal, stačí dodat ženě pocit, že je jedinečná a je Vaše! Bohužel jak to tak bývá, nebyl Casanova jen gentleman, ale stihl za svůj život čelit řadě obvinění ze znásilnění, ublížení na zdraví a taky řádce pohlavních chorob. Heath Ledger jako Giacomo Casanova našel svůj ideální protějšek ve Francesce Bruni (Sienna Miller), což byla jediná žena, která kdy odolala jeho šarmu a odmítla jeho milostné nabídky. Zde platí stará známá pravda, ženy touží po tom být dobývány a muži zase stát se dobyvatelem.

Jonathan Rhys Meyers

Jonathan Meyers stvárnil známého krále milovníka Jindřicha VIII. V televizním seriálu Tudorovci. Jindřích VIII. Se ve svých 18 letech oženil s vdovou po svém bratrovi, Kateřinou Aragonskou - s tou se mu ale nedařilo mít mužského potomka, možná proto se jeho milenkou stala každá mladá dáma, na kterou si jen ukázal.

Jonathan Meyers jako král Jindřich VIII. (Zdroj: wallpaperez.info)

Zakázané ovoce ale láká nejvíce, proto chtěl Jindřich tolik získat ženu, která mu nejdéle odolávala - Annu Boleinovou (odmítla být jeho milenkou, tak jako byla její sestra Marie). Jak si získat krásnou mladou ženu Co třeba zajít rovnou za papežem a zavést možnost rozvodu A tak si Jindřich vzal krásnou Annu Boleinovou, kterou nakonec nechal popravit a následovaly manželství s dalšími třemi ženami. Dočkal se tak i vytouženého mužského potomka a Jonathan Meyers v roli Jindřicha jednoznačné označení kance. No řeknětě, kdo by si tohle všechno dneska dovolil

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Nespoutaný Sébastien Chabal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies