FIFA 2009 – realistická jako nikdy?

Fanoušci tohoto titulu byli na novou FIFU 2009 zvědaví už po vydání té loňské. Teď je to tady, nová FIFA vyšla a přinesla sebou nejedno vylepšení. Bude to na konkurenci stačit?
Fotografie fotbalového míče na ženských zádech

Oslní nová FIFA 09 celý svět?

Rok se s rokem opět sešel a firma EA Sports nám přináší, jako každý rok v tomto čase, řadu sportovních titulů. V dnešním článku vám představíme jeden z těch nejočekávanějších a není jím nic jiného než nový fotbalový simulátor FIFA 2009. Tvůrci této série se každý rok snaží poučit ze svých chyb a musíme uznat, že se letos opravdu snažili.

 

Jestli to ale bude stačit na konkurenční Pro Evolution Soccer, který zatím ve fotbalových simulacích kraluje, se ještě uvidí. Tvůrci slibují na 250 klíčových vylepšení, propracovanější fyzikální mode, realističtější pohyb hráčů, více taktických možností a neměli by nás nudit také  stále se opakující animace.

PC hry – FIFA přináší několik zásadních novinek

Jednou ze zásadních novinek v nové hře FIFA 09 je velice zajímavá funkce Adidas Live Season. Díky ní se po jejím spuštění a samozřejmě po zaplacení dalšího poplatku, začnou z internetu stahovat nové soupisy hráčů, ale třeba také aktuální forma hráčů.

 

To znamená, že když bude mít Petr Čech zrovna nějakou zásadní krizi, vy to poznáte i ve hře. Ani ovládání nezůstalo beze změny. Přibyla možnost ovládat FIFU v kombinaci klávesnice a myš, nebo jen myší. To přináší zcela nové možnosti. Dopředu šla i hratelnost, i když konkurenci se stále ještě nevyrovná.

A jak je to s grafikou?

Co se týče grafické stránky hry, je potřeba říct, že nová FIFA pracuje na starším enginu, takže k žádnému zcela zásadnímu grafickému vylepšení nedošlo. Na druhou stránku nemůžeme tvrdit, že je to úplně stejné jako loni. Přece jen trochu se změnila. Při detailnějším pohledu na trávník je znát určitý posun a celé je to tak nějak barevnější.

Více ze světa PC a her

Travian – nejlepší on-line hra současnosti?

Revoluční novinka - hry ovládané myšlenkami!

Hry pro PC versus hry pro konzole

Žhavé novinky v oblasti her – na co se můžeme těšit?

Hry – největší propadáky

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Monika Bagárová – nejsvůdnější lolitka českého šoubyznysu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies